/ Uutiset

Uusi R&A-juliste särkee sydämet

Vuoden 2019 Rakkautta & Anarkiaa -julisteessa sydämet räjähtävät, kun salaperäinen hahmo koheltaa. Uuden ilmeen takaa löytyy sarjakuvataiteilija Heikki Rönkkö. Rönkkö ja R&A:n AD Samppa Ranta keskustelevat festivaalin taitelijaperinteestä, julisteen tekoprosessista ja siitä, miltä aikanaan tuntui jonottaa R&A-lippuja… Lue Uusi R&A-juliste särkee sydämet »

/ Uutiset

R&A hakee staff-koordinaattoria

Rakkautta & Anarkiaa on vuosittain järjestettävä kansainvälinen elokuvafestivaali, joka tarjoaa korkeatasoista ohjelmaa elokuvien ystäville ja alan ammattilaisille. Suomen suurin elokuvafestivaali järjestetään tänä vuonna 32. kerran 19.–29.9.2019. Haemme festivaalille staff-koordinaattoria joka toimii n. 180… Lue R&A hakee staff-koordinaattoria »

/ Blogi

Zombeja, yllättäviä kohtaamisia ja uusia ihastuksia – Rakkautta & Anarkiaa Cannesissa

Rakkautta & Anarkiaa -festivaalitiimi vierailee parhaillaan 72. Cannesin elokuvajuhlilla. R&A:n Outi Rehn, Veera Kotila ja Anna Möttölä kertovat Cannes-arjestaan: aikaisista aamuista, uusista tuttavuuksista, polttavista puheenaiheista – ja elokuvista, jotka jättävät jäljen. Maanantai 13.5. Palais des Festivals on koko festarin… Lue Zombeja, yllättäviä kohtaamisia ja uusia ihastuksia – Rakkautta & Anarkiaa Cannesissa »

/ Uutiset

R&A:n sarjakortti uudistuu – ennakkomyynti Season Film Festivalilla!

HIFF – Rakkautta & Anarkiaa -festivaalin sarjakortti uudistuu. Festivaalin uudet ja upeat sarjakortit ovat ennakkomyynnissä Season Film Festivalilla 28.–31.3. R&A-erikoisherkuin! R&A:n sarjakortteja on nyt kolmea eri tasoa. Ken saavuttaa korkeimman täyttymyksen tason? Sarjakortin voi tuttuun tapaan jakaa yhden tai useamman… Lue R&A:n sarjakortti uudistuu – ennakkomyynti Season Film Festivalilla! »

Seasonin lipunmyynti on käynnistynyt – ota haltuun tiimin leffatärpit

Season Film Festivalin verkkolipunmyynti on käynnistynyt vauhdikkaasti. Festivaalitiimi vinkkaa elokuvat, joita et missään nimessä halua missata. THE OLD MAN & THE GUN Karismaattinen Robert Redford on vanhan Hollywoodin viimeisiä suuria tähtiä ja Sundance-elokuvafestivaalin perustajana samalla amerikkalaisen indie-elokuvan… Lue Seasonin lipunmyynti on käynnistynyt – ota haltuun tiimin leffatärpit »

/ Uutiset

Haku R&A Shorts -lyhytelokuvatapahtuman kotimaiseen kilpailuun on auki!

Rakkautta & Anarkiaa -festivaalin lyhytelokuvatapahtuma Cut to the Chase – R&A Shorts kutsuu elokuvantekijät osallistumaan vuoden 2019 kotimaiseen lyhytelokuvakilpailuun. Haku kilpailuun on nyt auki ja päättyy 31.5. Cut to the Chase – R&A Shorts järjestetään 25.–29.9.2019 osana Helsinki International Film Festival –… Lue Haku R&A Shorts -lyhytelokuvatapahtuman kotimaiseen kilpailuun on auki! »