Pikku-Zlatan ja Lempparieno (2022)

Rakkautta & Anarkiaa -festivaalin lapsille suunnattua Pulpettikino-ohjelmistoa on mahdollista nähdä myös muualla Suomessa. Elokuvia voi tilata esitettäväksi kiertueohjelmistosta ajalla 1.10.2023–30.4.2024. Elokuvia voivat tilata muun muassa elokuvateatterit kautta maan, elokuvakerhot, erilaiset tapahtumat sekä kuntien kulttuuripalvelut.

Kiertueesta kiinnostuneet tahot voivat hakea näytöksen järjestäjäksi ottamalla suoraan yhteyttä festivaalin tuottajaan. Elokuvat ovat DCP-formaatissa ja ne välitetään esityspaikalla verkkojakelupalvelun kautta. Näytöskohtainen esityskorvaus on 200 €. Pulpettikinon lyhytelokuvanäytöksestä on saatavilla myös Vimeo-kooste.

Näytöksen järjestäjätahon tulee vahvistaa R&A-festivaalille elokuvien esittämiseen soveltuva ja tekniikaltaan riittävän hyvälaatuinen esityspaikka vastuuhenkilöineen ennen kiertuesopimuksen tekoa. Esityksiä ei voi järjestää kouluissa tai päiväkodeissa. Järjestäjän vastuulla on myös itse näytöksen järjestäminen ja sen markkinointi. Järjestäjä saa festivaalilta käyttöönsä elokuvien markkinointimateriaalit kuten elokuvien stillikuvat ja esittelytekstit.

MITÄ KIERTUEYHTEISTYÖHÖN SISÄLTYY:

 1. Järjestäjällä status R&A-kiertuekaupunkina.
 2. Valikoima eri ikäryhmille sopivia elokuvia esitysoikeuksineen (ks. elokuvat alla).
 3. Festivaali-tiimin kuratointi- ja markkinointiapu oman tapahtuman tai näytöksen suunnittelussa.
 4. Kiertueen ja elokuvien markkinointimateriaalit.
 5. DCP-kopion toimittaminen tapahtumapaikalle (siirretään verkkojakelupalvelun kautta).

MISTÄ KIERTUETAHON TULEE HUOLEHTIA ITSE:

 1. Tapahtumapaikka (elokuvien esittämiseen soveltuva tila).
 2. Elokuvaprojektori tai muu esittämiseen vaadittava tekniikka ja henkilökunta.
 3. Teosto-luvat ja maksut.
 4. Näytöksen markkinointi.
 5. Mahdollinen lipunmyynti.
 6. Järjestäjät & vapaaehtoiset.

Lisätietoa kiertueohjelmistosta ja varaukset:
Veera Kotila
Tuottaja
+358 40 7423 523
veera@hiff.fiHuom! Elokuva on osa Pulpettikino-ohjelmistoa. Näytökset on tarkoitettu ainoastaan koululais- ja päiväkotiryhmille. Ella pitää jalkapallosta. Hän pitää myös Tommysta, joka on hänen lempparienonsa ja ehdottomasti myös lemppari-ihmisensä. Ainoa, jonka kanssa hän sopii yhteen. He ovat samaa mieltä kaikesta. Ella, eli Pikku-Zlatan, järkkää itselleen unelmaviikon Tommyn luona, kun hänen vanhempansa ovat matkalla. Nyt he voivat keksiä kaikenlaista hauskaa kahdestaan! Unelmaviikko jää kuitenkin lyhyeksi, kun Steve, Tommyn uusi poikaystävä, ilmestyy ovelle. Mustasukkaisuus valtaa Ellan ja hän tekee kaikkensa päästäkseen eroon häiriköstä. Ella saa odottamatonta apua luokkakaveriltaan Otolta, joka toivoo, että hänkin jonain päivänä löytäisi ikioman bestiksen. Pikku-Zlatan ja lempparieno on ruotsalainen perhe-elokuva, joka perustuu Pija Lindenbaumin suosittuun lastenkirjaan, joka on suomeksi julkaistu nimellä Pikku-Litti ja lempparieno. Lindenbaumin nokkela huumori ja lämpö toimivat loistavasti myös elokuvana! Kinoscreen Illusion
Näytökset