Yritysliput ja aitiopaketit

Tarjoa työntekijöillesi tai yhteistyökumppaneillesi matka uusiin mielenmaisemiin Rakkautta & Anarkiaa -elokuvafestivaalilla! 

R&A:n yritysliput ovat alennushintaisia lippupaketteja syksyn odotetuimpaan elokuvatapahtumaan, jossa koetaan hämmästyttävimmät elokuvauutuudet läpi mantereiden. Koe ainutkertaiset elokuvaelämykset Helsingin elokuvateattereissa 14.–24.9.2023.

Yritysliput ovat vapaalippuja, jotka voi vaihtaa näytöslipuiksi joko R&A:n lipunmyyntipisteillä tai verkkokaupassa.

Valmiina astumaan syvemmälle rakkauden ja anarkian pyörteisiin? Tutustu aitiopakettiin, joka takaa pääsyn halutuimpiin gaalanäytöksiin aina avajaisista festariesiripun sulkeutumiseen.

 

Yritysliput

Tiedä tämä yrityslipuista:

  • Minimimäärä kertatilauksessa on 50 lippua
  • Yritysliput ovat vapaalippuja, jotka on vaihdettava näytöskohtaisiin elokuvalippuihin festivaalin verkkokaupassa tai R&A-lipunmyyntipisteillä ennen näytöksen alkua
  • Vapaalippu oikeuttaa yhteen perushintaiseen (á 12€) elokuvanäytökseen Rakkautta & Anarkiaa -festivaalilla 14.-24.9.2023. Vapaalipulla ei voi lunastaa lippuja ilmais- tai erikoishintaisiin näytöksiin, eikä loppuunmyytyihin näytöksiin. Käyttämättömiä lippuja ei voi vaihtaa rahaksi.
  • Hinta sisältää arvonlisäveron 10 %
  • Lipputilaus toimitetaan paperilippuina yhdessä erässä. Tilaajan tulee noutaa yrityslippupaketti itse R&A:n infopisteeltä. Saat sähköposti-ilmoituksen, kun tilauksesi on noudettavissa. Muistathan tarkkailla myös roskapostikansiotasi.
Tilausmäärä Yksittäisen lipun hinta Yrityslippualennus (norm. lipun hinta 12 €)
50-80 kpl 10,20€ 15 %
80-150 kpl 9,60€ 20 %
150-500 kpl 9,00€ 25 %

Kysy tarjous yli 500 lipun tilaukselle noora@hiff.fi.

>> Yrityslippujen tilauslomake

Aitiopaketti

Aitiopaketti on tilaisuus antautua R&A-huumalle koko 11 päivän festivaalin ajaksi, vailla huolta lippujen saatavuudesta. Hankkimalla aitiopaketin työntekijöille, yhteistyökumppaneille tai ystävien kesken jaettavaksi saat kiinteän aitiovarauksen Lasipalatsin Bio Rexin tunnelmalliseen aitioon. Yksityisessä aitiossa on paikat neljälle henkilölle. Aitiopaketteja on saatavilla rajallinen määrä.

Aitiopaketti sisältää seuraavaa:

  • Aitiovaraus neljän hengen aitioon kaikissa Bio Rexin R&A-elokuvanäytöksissä. Näytöksiä on yhteensä noin 37, joista 6 on gaalanäytöksiä
  • Neljä R&A-drinkkilippua gaalanäytöksiin. Drinkkiliput ovat käytettävissä Ravintola Lasipalatsin festivaalibaarissa
  • R&A-katalogin selailukappale aitiossa

Aitiopaketti 2800 € (sis. alv.). Varaukset sähköpostitse HIFFin kumppanuustuottajalle noora@hiff.fi 15.9.2023 mennessä. Huomaathan, että näytöksiä Bio Rexissä on jo ensimmäisestä festivaalipäivästä 14.9.2023 alkaen.