Rakkautta & Anarkiaa verkossa

Osa festivaalin elokuvista on katsottavissa verkossa Festival Scope -alustan kautta. Lipunmyynti verkkonäytöksiin alkaa torstaina 9.9. ja jatkuu elokuvien katseluajan päättymiseen saakka. Elokuvat ovat katsottavissa viiden vuorokauden ajan siitä, kun niiden esitysaika on alkanut. Katselun aloittamisen jälkeen elokuvan katseluoikeus jatkuu 30 tuntia. HUOM! Katseluoikeus kuitenkin päättyy viiden vuorokauden esitysajan loputtua riippumatta siitä, milloin katselu on aloitettu.

Liput verkkonäytöksiin ostetaan Festival Scope -sivuston kautta. Lipun hinta on 8 €. Lipun voi maksaa Visa-, MasterCard-, Maestro- tai American Express -korteilla. Lippuja ostaakseen täytyy rekisteröityä Festival Scope -sivustolle. Festivaalin sarjakortit eivät käy verkkonäytöksiin. Kuhunkin verkkonäytökseen myydään rajoitettu määrä lippuja. Verkkonäytöksiä pystyy katsomaan vain Suomesta.

Jos tarvitset apua Festival Scope -palvelun käytössä, soita numeroon 010 315 6100.

 

Festival Scope -ohjelmisto

 

16.9. klo 12.00 Absolute Denial

2001: Avaruusseikkailun mies vs. tietokone -asetelman kierteille vievä minimalistinen animaatio nuoresta miehestä, joka hylkää tyttöystävänsä, opinahjonsa – ja ilmeisesti myös lääkkeensä – rakentaakseen superälykkään tietokoneen.

 

16.9. klo 12.00 Brother’s Keeper

Poikakoulun tiukkakurinen arki kääntyy rumaksi valtapeliksi itäisen Anatolian vuoristomaisemissa.

 

16.9. klo 12.00 P.S. Burn This Letter Please

Drag queen -ystävysten intiimi kirjeenvaihto 50-luvulta löydetään sattumalta vuonna 2014. Seuraa ennennäkemätön kurkistus New Yorkin queer-historiaan.

 

16.9. klo 12.00 Tailor

Räätäli etsii uutta uraa talouskriisin runtelemassa Ateenassa. Kunhan uskoo itseensä, toivoa voi löytää vaikka hääpuvuista.

 

21.9. klo 12.00 Bliss

Berliiniläisessä bordellissa työskentelevän Saschan arkinen aherrus saa piristysruiskeen, kun työkaveriksi ilmaantuu viehättävä italialainen Maria. Löytyykö Saschalta uskallusta heittäytyä suhteeseen? Ilmavasti etenevässä romanssissa on iloa ja intohimoa.

 

21.9. klo 12.00 Festivaalien lempilapset

Kokeellisuudesta, obsessioista, äärimmäisyyksistä – niistä on festivaalin lempilapset tehty. Näytös on osa Euroopan elokuva-akatemian EFA Shorts lyhytelokuvakiertuetta, joka tuo eurooppalaisen lyhytelokuvan parhaimmistoa teattereihin ympäri Euroopan.

 

21.9. klo 12.00 Josep

Vaikuttava animaatio kertoo taiteilija Josep Bartolín huiman elämäntarinan: hän taisteli Espanjan sisällissodassa, ystävystyi Rothkon ja Pollockin kanssa – ja oli Frida Kahlon rakastaja.

 

21.9. klo 12.00 The Last Shelter

Haikean toteava dokumentti Saharan reunalla sijatsevasta suojatalosta, jossa ihmiset pysähtyvät miettimään suuntaansa ja suunnittelevat yrittävänsä yli autiomaan.

 

26.9. klo 12.00 Festivaalien lempilapset – Animoidusti!

Eurooppalaisen animaation kirkkainta kärkeä. Nämä on nähtävä isolta kankaalta! Näytös on osa Euroopan elokuva-akatemian EFA Shorts lyhytelokuvakiertuetta, joka tuo eurooppalaisen lyhytelokuvan parhaimmistoa teattereihin ympäri Euroopan.

 

26.9. klo 12.00 Hive

Tositapahtumiin perustuva Sundance-voittaja kuvaa naisten johtamia yhteiskunnallisia muutoksia Kosovossa vaikuttavalla tavalla.

 

26.9. klo 12.00 Me and the Cult Leader

Tokion metroon sariini-iskun vuonna 1995 tehneen kultin johtaja selittää uskoaan uhrilleen. Onko ymmärryksestä ja empatiasta mitään hyötyä?