/ Uutiset

Haemme viestintä- ja markkinointitiimiimme tiedottajaa sekä verkko- ja somepäätoimittajaa syksyn Rakkautta & Anarkiaa -festivaalille. Haku päättyy 25.4.

Helsinki International Film Festival – Rakkautta & Anarkiaa on Suomen suurin ja monipuolisin elokuvatapahtuma, joka kerää syyskuisin elokuvan ystävät nauttimaan rohkeimmasta ja puhutuimmasta uudesta kansainvälisestä elokuvasta. Järjestyksessään 34. HIFF – Rakkautta & Anarkiaa -festivaali järjestetään 16.-26.9.2021. Yleisöfestivaalin yhteydessä järjestetään myös ammattilaistapahtuma Finnish Film Affair. Seuraamme tarkkaan epidemiatilannetta ja viranomaisrajoituksia ja valmistelemme viime vuoden oppien pohjalta jälleen ikimuistoista, monikanavaista festivaalia.

Haemme nyt joukkoomme tiedottajaa sekä verkko- ja somepäätoimittajaa tekemään kanssamme entistäkin antoisampaa R&A:ta. Toivomme sinulta kokemusta ja/tai koulutusta vastaavista tehtävistä, positiivista, ratkaisukeskeistä asennetta, kunnianhimoista ja itsenäistä otetta työhön sekä erinomaisia tiimityöskentelytaitoja. Tarjoamme näköalapaikan elokuva-alaan ja tapahtuma- ja kaupunkikulttuuriin, lämminhenkisen, itseään jatkuvasti haastavan työyhteisön, innostavan ja kansainvälisen ilmapiirin sekä mahdollisuuden oppia uutta ja jättää kädenjälkesi eturivin festivaaliin. Kannustamme kaikkia sukupuolia ja sukupuoli-identiteettejä edustavia ja eri vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä hakemaan tehtäviä riippumatta hakijan etnisestä alkuperästä, uskonnosta, vammaisuudesta tai iästä.

Tiedottaja
Tiedottaja vastaa festivaalin tiedotussuunnitelmasta, mediatiedotuksesta ja -suhteista, koordinoi tiedotusaikataulua, lehdistönäytöksiä, media-akkreditointeja sekä mediaseurantaa ja järjestää festivaalivieraiden haastattelut. Tiedottaja työskentelee osana viestintä- ja markkinointitiimiä ja osallistuu myös tiimin muihin töihin, mm. yleisötiedotukseen ja festivaalin verkkosivujen sisällöntuotantoon. Edellytämme tiedottajalta erinomaista muuttuvan mediakentän tuntemusta ja verkostoja, vahvaa kokemusta tapahtumatiedottamisesta, WordPress-ohjelmiston hallintaa erinomaista suomen ja englannin kielen kirjallista hallintaa. Elokuvan ja kulttuurikentän tuntemus, aloitteellisuus, joustavuus, paineensietokyky ja järjestelmällisyys sekä hyvät kommunikointi- ja tiimityöskentelytaidot ovat keskeisiä.

Työsuhteen kesto on noin 4,5 kk aikavälillä 10.5.-30.9. Touko- ja kesäkuu ovat osa-aikaisia (noin 50 % sopimuksen mukaan). Palkkatarjous 2200 € / kk.

Hakemus (erillinen cv liitettävä mukaan) tiedottajan tehtävään tulee jättää toiminnanjohtaja Anna Möttölälle tämän lomakkeen kautta viimeistään sunnuntaina 25.4.

Verkko- ja somepäätoimittaja
Verkko- ja somepäätoimittaja vastaa festivaalin sosiaalisen median kanavien ja verkkojulkaisu R&A Median sisällöstä, tavoitteenaan journalistisesti korkeatasoinen, innostava, asiantunteva ja moniääninen sisältö. Keskiössä on festivaaliyleisön palveleminen ja sitouttaminen sekä festivaalikokemuksen rikastuttaminen. Verkko- ja somepäätoimittaja työskentelee osana viestintä- ja markkinointitiimiä ja osallistuu myös tiimin muihin töihin, mukaan lukien yleisötiedotukseen. Edellytämme päätoimittajalta erinomaista sosiaalisen median kanavien ja WordPress-ohjelmiston hallintaa, vahvaa kokemusta viestinnästä, paineensietokykyä ja elokuvan ja kulttuurin tuntemusta. Idearikkaus, järjestelmällisyys, joustavuus ja hyvät kommunikointi- ja tiimityöskentelytaidot ovat keskeisiä. Vaatimuksena on myös erinomainen suomen ja englannin kielen kirjallinen hallinta.

Työsuhteen kesto on noin 4,5 kk aikavälillä 10.5.-30.9. Touko- ja kesäkuu ovat osa-aikaisia (noin 50 % sopimuksen mukaan). Palkkatarjous 2200 € / kk.

Hakemus (erillinen cv liitettävä mukaan) verkko- ja somepäätoimittajan tehtävään tulee jättää toiminnanjohtaja Anna Möttölälle tämän lomakkeen kautta viimeistään sunnuntaina 25.4.

Haastatteluihin kutsuttaville ilmoitetaan erikseen ja haastattelut pidetään etäyhteydellä toukokuussa. Mikäli haluat tiedustella työpaikoista puhelimitse, voit soittaa Annalle ma 12.4. – ke 14.4. tai ke 21.4. – pe 23.4. klo 13-15 välillä. Puh: +358103156100.

Meistä
Helsinki International Film Festival – Rakkautta & Anarkiaa ry on elokuvakulttuurin edelläkävijä, jonka missio on juhlia elokuvataidetta ja parantaa maailmaa rakkaudella ja anarkialla. Tuomme pääkaupunkiseudun ja koko Suomen elokuvayleisölle, päiväkotilapsista parkkiintuneisiin ammattilaisiin, taiteellisesti kunnianhimoista, kiinnostavinta, rohkeinta ja ravistelevinta uutta elokuvaa maailman joka kolkasta. Haluamme herättää keskustelua ajankohtaisista ihmisyyden ja yhteiskunnan aiheista ja tarjota keskusteluille tilan. Toimintamme keskeisiä arvoja ovat rohkeus, moniäänisyys ja monikulttuurisuus, avoimuus ja empaattisuus. Toiminnassamme painotamme ympäristövastuuta. Yhteiskunnallinen ja seksuaalinen sekä sukupuolten tasa-arvo ovat yhdistyksemme ytimessä ja olemme sitoutuneet niiden edistämiseen niin ohjelmistossamme kuin toimintatavoissamme. Yhdistyksen toiminnasta voit lukea lisää täältä.

Kuva: R&A 2019 / Anton Svantesson-Helkiö