Rakkautta & Anarkiaa rekrytoi! Etsimme innostuneita työkavereita festivaalitiimiimme

37. HIFF – Rakkautta & Anarkiaa -festivaali tuo yhteisen elokuvajuhlan ja kansainvälisen elokuvan kirkkaimmat timantit jälleen pääkaupunkiseudun teattereihin syyskuussa! Haemme nyt iloiseen ja kunnianhimoiseen tiimiimme markkinointikoordinaattoria, verkko- ja somepäätoimittajaa, talkoolaiskoordinaattoria ja logistiikkakoordinaattoria sekä neljää palkallista harjoittelijaa tekemään kanssamme entistäkin antoisampaa festivaalia.

Helsinki International Film Festival – Rakkautta & Anarkiaa on Suomen suurin ja monipuolisin elokuvatapahtuma, joka kerää elokuvan ystävät vuosittain syyskuussa nauttimaan rohkeimmasta ja puhutuimmasta uudesta kansainvälisestä elokuvasta. Järjestyksessään 37. HIFF – Rakkautta & Anarkiaa -festivaali järjestetään 19.-29.9.2024. Yleisöfestivaalin yhteydessä järjestetään 13. kertaa myös ammattilaistapahtuma Finnish Film Affair.

Lue lisää avoinna olevista tehtävistä ja lähetä hakemuksesi meille! Haku päättyy 10.4., mutta haastattelukutsuja lähetämme mahdollisesti jo aiemmin, joten hakemuksen lähettämisessä ei kannata aikailla. Hakulinkit löytyvät tehtävänkuvausten alta. Huomaathan, että logistiikkakoordinaattorin sekä logistiikka- ja vierasharjoittelijan tehtäviin ei vaadita suomen kielen taitoa.

Toivomme sinulta kokemusta ja/tai koulutusta vastaavista tehtävistä, positiivista, ratkaisukeskeistä asennetta, uteliasta ja itsenäistä otetta työhön sekä erinomaisia tiimityöskentelytaitoja. Tarjoamme näköalapaikan kotimaiseen ja kansainväliseen elokuva-alaan ja tapahtuma- ja kaupunkikulttuuriin, työhyvinvointiin panostavan työyhteisön, innostavan ilmapiirin sekä mahdollisuuden oppia uutta ja jättää kädenjälkesi eturivin elokuvatapahtumaan. Kannustamme kaikkia sukupuolia edustavia ja eri vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä hakemaan tehtäviä riippumatta hakijan etnisestä alkuperästä, uskonnosta, vammaisuudesta tai iästä. Toivomme, että hakemuksiin ei liitetä kuvia.

Hyvä tietää: Työpaikat sijaitsevat Helsingissä ja koska yhdessä tekeminen on festivaalimme ytimessä, työskentelemme pääsääntöisesti Bulevardin toimistollamme. Etätyö on mahdollista rajatusti. Festivaalin aikaan tehtäviin kuuluu myös ilta- ja viikonlopputyötä.

Haastatteluun kutsuttaville ilmoitetaan erikseen ja haastattelut pidetään viikolla 16-17. Mikäli haluat tiedustella tehtävistä puhelimitse, voit soittaa toiminnanjohtaja Kaisa Närerannalle to 4.4. klo 9-12, ke 10.4. klo 9-12, puh. 050 584 4876.

Markkinointikoordinaattori 
Markkinointikoordinaattori osallistuu festivaalin yrityskumppanuustyöhön, vastaa mainostilan myynnistä ja suunnittelee sekä koordinoi festivaalin omaa markkinointia. Hän työskentelee osana viestintä- ja markkinointitiimiä sekä yhdessä tuotantotiimin kanssa festivaalitapahtumien parissa. Toivomme markkinointikoordinaattorilta erinomaisia myyntitaitoja, luovuutta, kokemusta markkinointi- ja kumppanuustyöstä, ymmärrystä erilaisista yleisöistä sekä osaamista tapahtumatuotannossa. Elokuvan ja kulttuurikentän tuntemus, aloitteellisuus, joustavuus, paineensietokyky ja järjestelmällisyys sekä hyvät kommunikointi- ja tiimityöskentelytaidot ovat keskeisiä. Sujuva suomen ja englannin suullinen ja kirjallinen taito on välttämätön.

Työsuhde sijoittuu ajalle 1.5.-6.10. ja on yhteensä noin 4 kk (touko-heinäkuu osa-aikaista). Palkkatarjous 2400 € / kk.

Hae markkinointikoordinaattorin tehtävää tästä!

Verkko- ja somepäätoimittaja 
Verkko- ja somepäätoimittaja vastaa festivaalin sosiaalisen median kanavien ja verkkosivujen sisällöstä, tavoitteenaan korkeatasoinen, innostava, asiantunteva ja moniääninen viestintä. Keskiössä on festivaaliyleisön palveleminen ja sitouttaminen sekä festivaalikokemuksen rikastuttaminen. Sosiaalisen median kanavat ja uutiskirje ovat olennainen osa työkenttääsi, kuten myös verkkosivumme, jonne suunnittelet sisältöä, tilaat juttuja, editoit ja kirjoitat ja huolehdit myös infosisällön päivittämisestä sivuille. Verkko- ja somepäätoimittaja työskentelee osana viestintä- ja markkinointitiimiä ja osallistuu myös tiimin muihin töihin, mukaan lukien yleisötiedotukseen. Edellytämme päätoimittajalta erinomaista sosiaalisen median kanavien, WordPress-ohjelmiston ja uutiskirjetyökalujen (Creamailer) hallintaa sekä vahvaa kokemusta viestinnästä, paineensietokykyä ja elokuvakulttuurin tuntemusta. Idearikkaus, järjestelmällisyys, joustavuus ja hyvät kommunikointi- ja tiimityöskentelytaidot ovat keskeisiä. Vaatimuksena on myös erinomainen suomen ja englannin kielen kirjallinen hallinta.

Työsuhde sijoittuu ajalle 1.6.-13.10. ja on yhteensä noin 3 kk (kesä- ja heinäkuu ovat osa-aikaisia). Palkkatarjous 2400 € / kk.

Hae verkko-ja somepäätoimittajan tehtävää tästä!

Talkoolaiskoordinaattori 
Festivaalilla työskentelee vuosittain noin 150 innokasta vapaaehtoista mm. vahtimestareina, kuskeina ja valokuvaajina. Ilman heitä festivaalin järjestäminen ei olisi mahdollista. Staff-koordinaattori suunnittelee ja johtaa vapaaehtoisten työtä festivaalilla ja pitää huolta, että festivaalityökokemus on heille antoisa, sujuva ja turvallinen. Staff-koordinaattori vastaa vapaaehtoisten rekrytoinnista, työvuorojen suunnittelusta ja opastuksesta. Staff-koordinaattoria avustavat staff-assistentit ja hän työskentelee tiiviissä yhteistyössä mm. tuottajan ja tapahtumakoordinaattorin, logistiikkakoordinaattorin ja viestintätiimin kanssa. Työ edellyttää erinomaisia kommunikaatio- ja tiimityöskentelytaitoja, organisaatio- ja paineensietokykyä sekä positiivista, ihmisläheistä asennetta. Esihenkilökokemus sekä kokemus tapahtuma- ja asiakaspalvelutyöstä tai pedagogisesta alasta on suureksi eduksi. Työ edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Työsuhde sijoittuu ajalle 1.6.-13.10. ja on yhteensä noin 3 kk (kesäkuu osa-aikainen).
Palkkatarjous on 2300 € / kk.

Hae talkoolaiskoordinaattorin tehtävää tästä!

Logistiikkakoordinaattori 
Festivaalilla liikkuu niin elokuvakopioita, tavaraa, viestintämateriaalia kuin ihmisiä. Logistiikkakoordinaattori suunnittelee vapaaehtoiskuljettajien työvuorot, koordinoi kuljetuksia ja jakelua, festivaalivieraiden liikkumista ja osallistuu festivaalikeskuksen ja muiden esityspaikkojen rakentamiseen. Logistiikkakoordinaattori työskentelee läheisesti tuottajan, vieraskoordinaattorin, markkinointikoordinaattorin talkoolaiskoordinaattorin ja lipunmyyntikoordinaattorin kanssa. Työ edellyttää erinomaisia organisointi- ja tiimityöskentelytaitoja, paineensietokykyä sekä joustavaa ja ratkaisukeskeistä asennetta. Johdat kuljettajien tiimiä, mutta pääset itsekin ajoittain rattiin, joten oma ajokortti on tarpeen. Kokemus tapahtumatyöstä on suureksi eduksi. Työ edellyttää hyvää suomen ja/tai englannin kielen taitoa. 

Työsuhde sijoittuu ajalle 1.8.-6.10. ja on yhteensä noin 2 kk. Palkkatarjous on 2300 € / kk.

Hae logistiikkakoordinaattorin tehtävää tästä!

Toimitusharjoittelija
Haussamme on yksityiskohdista innostuva, tarkkaotteinen harjoittelija, jolla on visuaalista silmää. Toimitusharjoittelijan tehtävänä on koota ohjelmiston elokuvien tiedot, kuvat ja muu oheismateriaali viestinnän ja tuotannon käyttöön, avustaa ohjelmiston päätoimittajaa, osallistua festivaalin verkkosivujen toimitukseen sekä avustaa muuta viestintä- ja markkinointitiimiä. Työ edellyttää huolellisuutta ja pitkäjänteisyyttä, paineensietokykyä ja positiivista asennetta sekä hyviä kommunikointitaitoja suomeksi ja englanniksi. Toivomme kokemusta WordPress-pohjaisista verkkosivuista ja kuvankäsittelystä sekä elokuvatuntemusta. Kokemus toimitustyöstä ja muut viestinnälliset taidot ovat eduksi.

Harjoittelu sijoittuu noin ajalle 8.7.-6.10. ja on yhteensä noin 3 kk. Edellytämme, että harjoittelijalla on käytössään koulutuslaitoksensa harjoittelutuki. Työstä maksetaan harjoittelutason korvaus 1400 € / kk.

Hae toimitusharjoittelijan tehtävää tästä! 

Viestintä- ja markkinointiharjoittelija 
Haussamme on teräväkynäinen harjoittelija, jonka sydän sykkii niin suomen kieliopille kuin elokuvalle. Viestintä- ja markkinointiharjoittelijan tehtävänä on osallistua festivaalin verkkosivujen toimitukseen sekä kohdemarkkinointityöhön, tuottaa sisältöä sosiaalisen median kanaviin sekä avustaa verkko- ja somepäätoimittajaa, tiedottajaa ja muuta viestintä- ja markkinointitiimiä. Työ edellyttää erinomaista suomen- ja englannin kielen taitoa, idearikkautta, järjestelmällisyyttä ja joustavuutta. Visuaalinen silmä on eduksi ja toivomme osaamista eri sosiaalisen median kanavista (Metan Business Managerin käyttökokemus katsotaan eduksi) ja WordPress-pohjaisista verkkosivuista.

Harjoittelu sijoittuu noin ajalle 8.7.-6.10. ja on yhteensä noin 3 kk. Edellytämme, että harjoittelijalla on käytössään koulutuslaitoksensa harjoittelutuki. Työstä maksetaan harjoittelutason korvaus 1400 € / kk.

Hae viestintä- ja markkinointiharjoittelijan tehtävää tästä!

Tuotantoharjoittelija 
Haussamme on reipas ja järjestelmällinen harjoittelija, joka nauttii tiimityöstä festivaalihumussa. Tuotantoharjoittelija avustaa festivaalin tuottajaa ja markkinointikoordinaattoria festivaalitapahtumien, kuten erikoisnäytösten, keskusteluiden ja koululaisnäytösten sekä tuotannon pyörittämisessä. Työ edellyttää hyviä tiimityöskentely- ja kommunikaatiotaitoja, reipasta otetta työhön, järjestelmällisyyttä ja joustavuutta. Toivomme kokemusta kulttuurialalta ja/tai tapahtumatuotannosta.

Harjoittelu sijoittuu noin ajalle 1.8.-6.10. ja on yhteensä noin 2 kk. Edellytämme, että harjoittelijalla on käytössään koulutuslaitoksensa harjoittelutuki. Työstä maksetaan harjoittelutason korvaus 1400 € / kk.

Hae tuotantoharjoittelijan tehtävää tästä!

Logistiikka- ja vierasharjoittelija
Haussamme on tarkka ja järjestelmällinen harjoittelija, joka pitää myös ihmisten parissa työskentelystä. Logistiikka- ja vierasharjoittelija avustaa logistiikkakoordinaattoria ja R&A:n sekä FFA:n vieraskoordinaattoreita kansainvälisten vieraiden matkajärjestelyissä ja erityisesti kuljetusten koordinoinnissa Helsingissä. Työ edellyttää hyviä organisaatio- ja tiimityöskentelytaitoja sekä reipasta ja ratkaisukeskeistä asennetta. Oma ajokortti ja kokemus tapahtumatyöstä katsotaan eduksi. Hyvä englanninkielen taito on välttämätön, suomen kielen taidosta on etua. 

Harjoittelu sijoittuu noin ajalle 1.8.-6.10. ja on yhteensä noin 2 kk. Edellytämme, että harjoittelijalla on käytössään koulutuslaitoksensa harjoittelutuki. Työstä maksetaan harjoittelutason korvaus 1400 € / kk.

Hae logistiikka- ja vierasharjoittelijan tehtävää tästä!