/ Uutiset
Still 2022 R&A Shorts -trailerista "Repliikki"

Onko sinulla, audiovisuaalisen alan ammattilainen tai opiskelija, timanttinen idea 36. HIFF – Rakkautta & Anarkiaa -festivaalin lyhytelokuvaohjelmiston traileriksi?

Festivaalin lyhytelokuvaohjelmisto R&A Shorts esittää vuosittain noin 150 lyhytelokuvaa. Ohjelmiston ytimessä on kotimainen ja uusi eurooppalainen elokuva, joka nostaa esille erityisesti nuoria nousevia kykyjä. Lisäksi R&A Shorts: Kotimainen kilpailu esittelee vuoden parhaat kotimaiset lyhytelokuvat.

Etsimme jälleen traileria juhlistamaan ja mainostamaan R&A Shortsia! Osallistu kilpailuun ja ehkä juuri sinun työryhmäsi teos pyörii vuoden 2023 festivaalin valkokankailla!

Avoimen kilpailun kautta voit esittää ideasi ja tuotantosuunnitelmasi vuoden 2023 R&A Shorts -traileriksi. Kilpailu on avoinna 28.2.2023 asti!

Osallistuminen

Ehdotuksesi vuoden 2023 R&A Shorts -traileriksi voit jättää avoimen hakulomakkeen kautta 28.2. mennessä. Aihetta ei ole rajattu. Lomakkeessa kysyttävien pakollisten tietojen lisäksi voit liittää hakemukseen myös esimerkiksi storyboardin tai havainnekuvia. 

Trailerin kokonaiskesto on maksimissaan 1 minuutti 15 sekuntia. Traileri luokitellaan ja se saa sisältää korkeintaan ikärajakategorian 12 sisältöä.

 

Rahoitus ja tuotantoaikataulu

Festivaali tukee trailerin tuotantoa 1500 €:lla, mahdollisesta muusta rahoituksesta työryhmä vastaa itse. Työryhmä voi hankkia myös omia kumppaneita. Tuotantoon valitun trailerin työryhmän kanssa neuvotellaan erikseen kumppanuussopimukset, festivaaliakkreditoinnit, vapaaliput sekä tarjottu näkyvyys. 

Valmis traileri luovutetaan tilaajalle 1.8. Traileri julkistetaan yhdessä R&A Shorts -ohjelmiston kanssa elokuun lopulla 2023.

Jatkoon valittuihin työryhmiin otetaan yhteyttä maaliskuun aikana. Samalla sovitaan tarkemmin työaikataulusta sekä ehdoista.

Lisätietoja saa yhdistyksen tuottajalta, Veera Kotila, veera@hiff.fi.

 

Kuva: Still 2022 R&A Shorts -trailerista “Repliikki” (ohj. Anna Brotkin)