/ Uutiset

Kiitos – Thanks – Äitah – Giitu – Tack – Takk – Cпасибо – Gracias – Merci – Danke – Arigato – Grazie – Xie xie – Obrigada – Köszönöm – Komawoyo – Mulţumesc!

Juhlavuottaan viettänyt Rakkautta & Anarkiaa -festivaali päättyi 30.9. hienoimmalla mahdollisella tavalla, kun ohjaaja-käsikirjoittaja Jacques Audiardin päätösgaalaelokuva LUIHIN JA YTIMIIN täytti festivaalin kotiteatteri Bio Rexin viimeistä penkkiä myöten. Audiard oli paikalla näytöksessä vastaamassa kysymyksiin ja sai yleisöltä komeat suosionosoitukset.

R&A-ministeriö kiittää upeaa ja runsasta yleisöään, Helsingissä vierailleita elokuvantekijöitä, vapaaehtoistyöntekijöitä sekä yhteistyökumppaneita hienosti sujuneesta festivaalista. Ensi vuoden festivaalipäivät ovat 19.–29.9.2013. Nähdään silloin!

Kuvassa Jacques Audiard.
Kuva: Pirita Särmä