/ Uutiset
Yleisöä Finnish Film Affairissa.

Finnish Film Affairin koulutusohjelman teema on julkistettu. Iloksemme voimme kertoa että tänä vuonna Nordic Flair keskittyy jälleen pohjoismaisiin näyttelijöihin!

Nordic Flair tarjoaa 20 pohjoismaiselle näyttelijälle ainutlaatuisen mahdollisuuden kansainvälistymiseen. Valitut näyttelijät pääsevät osallistumaan self-tape- ja CV-teemaisiin työpajoihin sekä saavat ainutlaatuisia verkostoitumismahdollisuuksia. Hakuaika koulutukseen on nyt auki ja jatkuu keskiviikkoon 16.8.2023 saakka.

Tapahtuma tuo Suomeen kansainvälisiä roolittajia ja agentteja. Varmistuneiden roolittajien joukossa ovat Heather Basten (Heather Basten Casting, UK), Tusse Lande (Kompani Lande, Ruotsi), Ellen S. Michelsen (Casting.no, Norja) ja Nicci Topping (Nicci Topping Casting, UK).

Agentteja pääsevät kuulemaan myös Finnish Film Affairin osallistujat. Urastaan ja agenttialan ajankohtaisista aiheista kertovat muun muassa Raakel Huikuri (Lisa Richards Nordic), Laura Munsterhjelm (Actors in Scandinavia), Pete Stone (CAA) sekä Lollo Urbansdotter (Magnolia Agency) Finnish Film Affairin paneelikeskustelussa, joka järjestetään perjantaina 22.9. Paneelin moderoi Andrea Reuter.

 

Lue lisää ohjelmasta ja sen sisällöstä täältä.

 

Nordic Flair -ohjelmaa tukevat Nordisk Film & TV Fond ja Suomen elokuvasäätiö.