/ Uutiset

Rakkautta & Anarkiaa ja Tanssin talo yhdistävät syyskuussa voimansa ja esittävät yhteistyössä kameran ja kehojen liikettä ylistävien elokuvien sarjan. Nyt voit vaikuttaa yhteistyön sisältöön ja äänestää, minkä kolmesta elokuvasta haluaisit nähdä syksyllä Tanssin talon Pannuhallissa. 

Onko valintasi Levan Akinin koskettava rakkaustarina And Then We Danced (2019), Alla Kovganin aistikas dokumentti Cunningham (2019), joka kuvaa modernin tanssin visionääri Merce Cunninghamin elämää vai kasariklassikko Fame (1980), joka sukeltaa newyorkilaisen taidekoulun opiskelijoiden maailmaan?

Äänestämällä suosikkiasi osallistut samalla arvontaan, jossa voit voittaa kaksi lippua voittajaelokuvan näytökseen. Äänestys on käynnissä 29.6.–16.7.2023, ja voittajaelokuva paljastetaan elokuun alussa. 

 

Artikkelin kuva: Cunningham © MkoMalkshasyan