/ Uutiset
R&A:n työntekijöitä Bio Rexin parvella.

36. Helsinki International Film Festival – Rakkautta & Anarkiaa tuo jälleen elokuvajuhlan pääkaupunkiseudun elokuvateattereihin 14.–24.9.2023! Festivaali ei olisi mahdollinen ilman innokkaita ja osaavia vapaaehtoisiaan. Hae siis mukaan jättämään kädenjälkesi R&A:han.

Sykkiikö sydämesi asiakaspalvelulle, oletko teräväkynäinen kääntäjä, huolellinen kuski, näkemyksellinen valokuvaaja tai muuten vain kiinnostunut sukeltamaan festivaalityön maailmaan? Rakkautta & Anarkiaa etsii sinua.

Rakkautta & Anarkiaa -festivaalilla työskentelee vuosittain noin 200 vapaaehtoista. Kyseessä on moninainen joukko, jota yhdistää rakkaus elokuvaan. Moni palaa vapaaehtoiseksi vuosi toisensa jälkeen. Saavu siis mukaan tekemään Suomen suurinta, monipuolisinta ja kauneinta elokuvajuhlaa sekä jättämään kädenjälkesi R&A:han!

Palkkioksi vapaaehtoistyöstä saat festivaalipassin, uudistuneen festaripaidan, festivaalikatalogin, R&A-postikortin, sekä pestistäsi ja vuorojen määrästä riippuen ruokalippuja ja/tai vapaalippuja. Sekä mahdollisesti uusia tuttavuuksia.

Tarkista tehtävät täältä

…ja täytä hakemus täällä!

R&A:n yhteydessä järjestettävä kansainvälinen ammattilaistapahtuma Finnish Film Affair pidetään tänä vuonna 20.–22. syyskuuta. Lisätietoa vapaaehtoistyöskentelystä FFA:ssa saat sähköpostilla osoitteesta industry@hiff.fi.

 

Tilaisuuksissamme noudetetaan turvallisemman tilan periaatteita.
Tapahtumapaikkojen esteettömyystiedot löytyvät täältä.

 

Kuva: Mari Mur