/ Uutiset
Festivaalivapaaehtoisia

35. Helsinki International Film Festival – Rakkautta & Anarkiaa tuo jälleen elokuvajuhlan pääkaupunkiseudun elokuvateattereihin 15.–25.9.2022! Festivaali ei olisi mahdollinen ilman innokkaita ja osaavia vapaaehtoisiaan. 

Sykkiikö sydämesi asiakaspalvelulle, oletko näkemyksellinen valokuvaaja, sosiaalisen median taituri, teräväkynäinen kääntäjä, kehuttu kuski tai muuten vain festivaalityöstä kiinnostunut?

Rakkautta & Anarkiaa -festivaaleilla työskentelee vuosittain 200 innokasta vapaaehtoista, joita yhdistää rakkaus elokuvaan. Moni palaa vapaaehtoiseksi vuosi toisensa jälkeen. Nyt on vuorosi selvittää, miksi näin on. Saavu siis mukaan tekemään Suomen suurinta, monipuolisinta ja kauneinta elokuvajuhlaa sekä jättämään kädenjälkesi R&A:han!

Palkkioksi vapaaehtoistyöstä saat festivaalipassin, uudistuneen festaripaidan, festivaalikatalogin, R&A-postikortin, sekä pestistäsi ja vuorojen määrästä riippuen ruokalippuja ja/tai vapaalippuja.

Sekä toivottavasti uusia ystäviä.

 

Tarkista tehtävät täältä…

 

…ja täytä hakemus täällä!

 

R&A:n yhteydessä järjestettävä kansainvälinen ammattilaistapahtuma Finnish Film Affair pidetään tänä vuonna 21.–23. syyskuuta. Lisätietoa vapaaehtoistyöskentelystä FFA:ssa saat sähköpostilla osoitteesta industry@hiff.fi.