/ Uutiset

34. HIFF – Rakkautta & Anarkiaa -festivaali tuo elokuvan juhlan jälleen takaisin teattereihin syyskuussa. Haemme nyt markkinointikoordinaattoria, filmiliikennekoordinaattoria ja kolmea harjoittelijaa tekemään kanssamme entistäkin antoisampaa R&A:ta. Tutustu tehtäviin alla ja huomaathan, että hakuajat vaihtelevat tehtävittäin. 

Helsinki International Film Festival – Rakkautta & Anarkiaa on Suomen suurin ja monipuolisin elokuvatapahtuma, joka kerää syyskuisin elokuvan ystävät nauttimaan rohkeimmasta ja puhutuimmasta uudesta kansainvälisestä elokuvasta. Järjestyksessään 34. HIFF – Rakkautta & Anarkiaa -festivaali järjestetään 16.-26.9.2021. Yleisöfestivaalin yhteydessä järjestetään myös ammattilaistapahtuma Finnish Film Affair. Seuraamme tarkkaan epidemiatilannetta ja viranomaisrajoituksia ja valmistelemme viime vuoden oppien pohjalta jälleen ikimuistoista, monikanavaista festivaalia. Haemme tiimiimme markkinointikoordinaattoria, filmiliikennekoordinaattoria, toimitusharjoittelijaa, viestintä- ja markkinointiharjoittelijaa ja staff-harjoittelijaa.

Hakijoissa arvostamme kokemusta ja/tai koulutusta vastaavista tehtävistä, positiivista, ratkaisukeskeistä asennetta, kunnianhimoista ja itsenäistä otetta työhön sekä erinomaisia tiimityöskentelytaitoja. Tarjoamme näköalapaikan elokuva-alaan ja tapahtuma- ja kaupunkikulttuuriin, lämminhenkisen, itseään jatkuvasti haastavan työyhteisön, innostavan ja kansainvälisen ilmapiirin sekä mahdollisuuden oppia uutta ja jättää kädenjälkesi eturivin festivaaliin. Kannustamme kaikkia sukupuolia edustavia ja eri vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä hakemaan tehtäviä riippumatta hakijan etnisestä alkuperästä, uskonnosta, vammaisuudesta tai iästä. Toivomme, että hakemuksiin ei liitetä kuvia.

Kaikissa tehtävissä haastatteluun kutsuttaville ilmoitetaan erikseen ja haastattelut pidetään etäyhteydellä touko-kesäkuussa. Mikäli haluat tiedustella työpaikoista puhelimitse, voit soittaa toiminnanjohtaja Anna Möttölälle ma 24.5. – pe 28.5. välisenä aikana klo 13-15 välillä. Puh: +358103156100. 

Markkinointikoordinaattori

Markkinointikoordinaattori osallistuu festivaalin yrityskumppanuustyöhön, vastaa mainostilan myynnistä ja suunnittelee sekä koordinoi festivaalin omaa markkinointia. Hän työskentelee osana viestintä- ja markkinointitiimiä sekä yhdessä tuotantotiimin kanssa festivaalitapahtumien parissa. Toivomme markkinointikoordinaattorilta erinomaisia myyntitaitoja, luovuutta, kokemusta markkinointi- ja kumppanuustyöstä, ymmärrystä erilaisista yleisöistä sekä osaamista tapahtumatuotannossa. Elokuvan ja kulttuurikentän tuntemus, aloitteellisuus, joustavuus, paineensietokyky ja järjestelmällisyys sekä hyvät kommunikointi- ja tiimityöskentelytaidot ovat keskeisiä. Sujuva suomen ja/tai englannin suullinen ja kirjallinen taito on välttämätön.

Kokoaikaisen työsuhteen kesto on noin 4 kk. Tehtävä pyritään täyttämään mahdollisimman nopeasti ja työsuhde päättyy 30.9. Palkkatarjous 2200 € / kk.

Hakemus (erillinen cv liitettävä mukaan) markkinointikoordinaattorin tehtävään tulee jättää toiminnanjohtaja Anna Möttölälle tämän lomakkeen kautta viimeistään keskiviikkona 2.6. Huom! Hakuaikaa jatkettu. 

Filmiliikennekoordinaattori

Filmiliikennekoordinaattori vastaa festivaalin elokuvakopioliikenteestä, varmistaen, että ympäri maailmaa paketteina ja lankoja pitkin saapuvat esityskopiot ja digitaaliset esitysavaimet ovat ajallaan teatterisaleissa. Lisäksi hän osallistuu festivaalin verkko-ohjelmiston koordinointiin ja tuotantoon. Filmiliikennekoordinaattori työskentelee tiiviissä yhteistyössä ohjelmistokoordinaattorin ja tekniikkamestarin kanssa. Edellytämme filmiliikennekoordinaattorilta tietotaitoa digitaalisista esityskopiosta ja esitystekniikasta, hyviä atk- ja kommunikaatiotaitoja sekä itsenäistä ja järjestelmällistä otetta työhön. Aikatauluttamistaidot ja tarkkuus ovat keskeisiä, kuten myös rauhallinen ja positiivinen asenne, joustavuus ja hyvät tiimityöskentelytaidot. Sujuva suomen ja/tai englannin suullinen ja kirjallinen taito on välttämätön.

Kokoaikaisen työsuhteen kesto on noin 2,5 kk aikavälillä 19.7.-8.10. Palkkatarjous 1900 € / kk.

Hakemus (erillinen cv liitettävä mukaan) filmiliikennekoordinaattorin tehtävään tulee jättää toiminnanjohtaja Anna Möttölälle tämän lomakkeen kautta viimeistään sunnuntaina 6.6.  

Toimitusharjoittelija

Toimitusharjoittelijan tehtävänä on koota ohjelmiston elokuvien krediittitiedot, kuvat ja muu oheismateriaali tuotannon ja viestinnän käyttöön, osallistua festivaalin verkkosivujen toimitukseen ja avustaa festivaalikatalogin päätoimittajaa sekä muuta viestintä- ja markkinointitiimiä. Työ edellyttää huolellisuutta ja pitkäjänteisyyttä, paineensietokykyä ja positiivista asennetta sekä hyviä kommunikointitaitoja suomeksi ja englanniksi. Toivomme kokemusta WordPress-pohjaisista verkkosivuista ja kuvankäsittelystä sekä elokuvatuntemusta. Kokemus toimitustyöstä on eduksi. 

Harjoittelun kesto on n. 2,5 kk aikavälillä 5.7.-30.9. Toivomme, että harjoittelijalla on käytössään koulutuslaitoksensa harjoittelutuki. Työstä maksetaan harjoittelutason korvaus 1252 € / kk.

Hakemus (erillinen cv liitettävä mukaan) toimitusharjoittelijan tehtävään tulee jättää toiminnanjohtaja Anna Möttölälle tämän lomakkeen kautta viimeistään sunnuntaina 6.6.  

Viestintä- ja markkinointiharjoittelija

Viestintäharjoittelijan tehtävänä on avustaa viestintä- ja markkinointitiimiä festivaalin tiedotuksessa ja markkinoinnissa yleisölle ja medialle. Työhön kuuluu verkkosivujen ja sosiaalisen median kanavien kanssa työskentelyä, markkinoinnin toteutusta, tuotannollisia tehtäviä ja toimitustyötä. Työ edellyttää idearikkautta, järjestelmällisyyttä, paineensietokykyä, positiivista asennetta ja hyviä kommunikointitaitoja suomeksi ja englanniksi. Toivomme kokemusta WordPress-pohjaisista verkkosivuista ja sosiaalisen median kanavista ja markkinoinnista, kuvanmuokkaus- ja digitaalisen viestinnän taitoja sekä elokuvatuntemusta.  

Harjoittelun kesto on n. 2,5 kk aikavälillä 12.7.-30.9. Toivomme, että harjoittelijalla on käytössään koulutuslaitoksensa harjoittelutuki. Työstä maksetaan harjoittelutason korvaus 1252 € / kk.

Hakemus (erillinen cv liitettävä mukaan) viestintä ja markkinointiharjoittelijan tehtävään tulee jättää toiminnanjohtaja Anna Möttölälle tämän lomakkeen kautta viimeistään sunnuntaina 6.6.  

Staff-harjoittelija 

Staff-harjoittelijan tehtävänä on avustaa vapaaehtoiskoordinaattoria festivaalilla työskentelevien noin 200 vapaaehtoisen tehtävien järjestämisessä ja koordinoimisessa. Lisäksi harjoittelija työskentelee syyskuussa festivaalikeskuksen vastaavana. Työ edellyttää hyviä kommunikaatio- ja tiimityöskentelytaitoja, organisaatio- ja paineensietokykyä sekä reipasta ja palvelualtista asennetta. Hyvä suomen ja englannin kielen taito on tärkeä. Toivomme kokemusta asiakaspalvelu- ja/tai tapahtumatyöstä vapaaehtoisena tai työntekijänä.

Harjoittelun kesto on noin 1,5 kk aikavälillä 1.8.-30.9. Toivomme, että harjoittelijalla on käytössään koulutuslaitoksensa harjoittelutuki. Työstä maksetaan harjoittelutason korvaus 1252 € / kk.

Hakemus (erillinen cv liitettävä mukaan) staff-harjoittelijan tehtävään tulee jättää toiminnanjohtaja Anna Möttölälle tämän lomakkeen kautta viimeistään sunnuntaina 6.6.  

Meistä

Helsinki International Film Festival – Rakkautta & Anarkiaa ry on elokuvakulttuurin edelläkävijä, jonka missio on juhlia elokuvataidetta ja parantaa maailmaa rakkaudella ja anarkialla. Tuomme pääkaupunkiseudun ja koko Suomen elokuvayleisölle, päiväkotilapsista parkkiintuneisiin ammattilaisiin, taiteellisesti kunnianhimoista, kiinnostavinta, rohkeinta ja ravistelevinta uutta elokuvaa maailman joka kolkasta. Haluamme herättää keskustelua ajankohtaisista ihmisyyden ja yhteiskunnan aiheista ja tarjota keskusteluille tilan. Toimintamme keskeisiä arvoja ovat rohkeus, moniäänisyys ja monikulttuurisuus, avoimuus ja empaattisuus. Toiminnassamme painotamme ympäristövastuuta. Yhteiskunnallinen ja seksuaalinen sekä sukupuolten tasa-arvo ovat yhdistyksemme ytimessä ja olemme sitoutuneet niiden edistämiseen niin ohjelmistossamme kuin toimintatavoissamme.

Yhdistyksen toiminnasta voit lukea lisää täältä.