/ Uutiset

Kehitteillä olevat hankkeet voivat hakea mukaan Finnish Film Affairin showcase-päivään sekä Game Changers -kehittelyklinikkaan vielä 26.5.2021 asti

Kehitteletkö parhaillaan elokuvaprojektia, jolla on kansainvälistä potentiaalia? Etsitkö myyntiagenttia tai osatuottajia? Dokumenttiprojektit ja kehittelyvaiheessa olevat fiktiohankkeet voivat hakea mukaan Finnish Film Affairin showcase-päivään keskiviikkoon 26.5.2021 asti.

Osana HIFF – Rakkautta & Anarkiaa -festivaalia järjestettävä Finnish Film Affair (FFA) on Suomen suurin elokuva-alan kansainvälinen ammattilaistapahtuma, joka toimii suomalaisen elokuvan myynti- ja markkinointipaikkana. 10. toimintavuottaan tänä syksynä juhlistava FFA järjestetään jälleen hybriditapahtumana eli samanaikaisesti paikan päällä Helsingissä ja verkossa 22.-24.9.2021. Kehittelyvaiheessa olevat fiktioprojektit voivat lisäksi hakea samalla lomakkeella Game Changers -kehittelyklinikkaan, joka järjestetään yhteistyössä Women in Film and TV Finlandin ja Action!-projektin kanssa.

Mitä FFA:ssa pitchaaminen tarjoaa elokuvantekijöille?

Sarjoihin valitut hankkeet pääsevät pitchaamaan Finnish Film Affairissa torstaina 23.9., saavat akkreditaation tapahtumaan, pitchauskoulutusta ja kuratoituja tapaamisia kansainvälisten vieraiden kanssa.

FFA on tuonut Suomeen vuosikymmenen aikana yli 400 eri kansainvälistä vierasta, joista monet useampaan kertaan. Tapahtumassa on syntynyt lukuisia kontakteja, diilejä sekä näkyvyyttä suomalaisille projekteille. Vuonna 2020 mukana olivat esimerkiksi Netflix, Hot Docs, Berlinale, Wild Bunch ja Dogwoof.

Finnish Film Affair on arvostettu osa projektisi kansainvälistä strategiaa, olit sitten esittelemässä sitä ensimmäistä kertaa tai vahvistamassa kansainvälisiä kontaktejasi. Fiction in Progress – & Documentaries-sarjoissa esiteltävät projektit kilpailevat lisäksi kahdesta palkinnosta, joiden sponsoreina ovat Suomen Elokuvasäätiö ja Audiovisuaalisen kulttuurin edistämiskeskus AVEK.

Ammattilaisraati valitsee mukaan valittavat hankkeet kesäkuussa 2021.

Hae mukaan 26.5. mennessä: https://hiff.fi/finnishfilmaffair/projektihaku/

Lisätiedot:

Maria Pirkkalainen, ohjelmapäällikkö, Finnish Film Affair & Nordic Flair

maria@hiff.fi / 0505448763