/ Uutiset

Haemme vieraskoordinaattoria R&A:n ammattilaistapahtuma Finnish Film Affairille. Haku päättyy 16.5.

Osana HIFF – Rakkautta & Anarkiaa -festivaalia järjestettävä Finnish Film Affair (FFA) on Suomen suurin elokuva-alan kansainvälinen ammattilaistapahtuma, joka toimii suomalaisen elokuvan myynti- ja markkinointipaikkana. Kolmipäiväinen tapahtuma tuo vuosittain yhteen noin 400 elokuva-alan ammattilaista ympäri maailmaa myynti-, levitys- ja tuotantoyhtiöistä, festivaaleilta sekä lehdistöstä. 10. Finnish Film Affair järjestetään hybriditapahtumana eli samanaikaisesti Helsingissä ja verkossa 22.-24.9.2021.

Etsimme tapahtumalle reipasta ja motivoitunutta vieraskoordinaattoria elo-syyskuulle 2021. Koordinaattorin tehtävänä on vastata kansainvälisen tapahtuman vierasjärjestelyistä (kuten matka- ja majoitusjärjestelyistä sekä viestinnästä verkko-osallistujille) ja hospitality-tapahtumien (kuten juhlat ja vieraspäivälliset) käytännön toteutuksesta. Lisäksi vieraskoordinaattori vastaa Finnish Film Affairin infopisteestä tapahtuman aikana ja tapahtumassa työskentelevien talkoolaisten työvuorojen suunnittelusta ja opastamisesta.

Tarjoamme harvinaislaatuisen näköalapaikan kansainväliseen elokuva-alaan ja kulttuurivientiin, kehitysmahdollisuuksia sekä lämminhenkisen ja innostavan työyhteisön. Kannustamme kaikkia sukupuolia ja sukupuoli-identiteettejä edustavia ja eri vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä hakemaan tehtäviä riippumatta hakijan etnisestä alkuperästä, uskonnosta, vammaisuudesta tai iästä.

Roolin vaatimukset:

  • Aikaisempi kokemus tapahtumien järjestämisestä, mielellään vastaavasta asiakaslähtöisestä roolista
  • Positiivinen, ratkaisukeskeinen asenne
  • Erinomaiset tiimityöskentelytaidot
  • Huolellisuus ja tarkkuus
  • Kielitaito: erinomainen englanti, vähintään hyvä suomen kielen taito
  • Kiinnostus elokuva-alaan ja suomalaiseen elokuvaan

Roolissa on lisäksi eduksi:

  • Aikaisempi työkokemus elokuvafestivaaleilta ja / tai elokuva-alan yrityksistä
  • Aikaisempi työkokemus kansainvälisistä tapahtumista
  • Muu kielitaito (etenkin ruotsi, saksa, ranska)

Työsuhteen kesto on 2kk aikavälillä 3.8.-1.10.2021. Palkka on 2200e/kk. Työpaikka sijaitsee Helsingissä.

Vapaamuotoinen hakemus (englanniksi) ja cv (suomeksi tai englanniksi) tulee jättää Finnish Film Affairin ohjelmapäällikkö Maria Pirkkalaiselle tämän lomakkeen kautta viimeistään sunnuntaina 16.5. Pyydämme hakemuskirjettä englanniksi, koska viestintä vieraiden kanssa on pääasiallisesti tällä kielellä, ja hakemus toimii samalla kielinäytteenä.

Haastatteluihin kutsuttaville ilmoitetaan erikseen ja haastattelut pidetään etäyhteydellä 4.6. mennessä. Mikäli haluat tiedustella roolista, voit laittaa Marialle viestiä osoitteeseen maria(at)hiff.fi keskiviikkoon 12.5. (klo 16.00) mennessä. Hakuaika päättyy sunnuntaina 16.5.