Season Film Festival siirtyy valaisemaan Bio Rexin ja Maximin valkokankaat 5.-9.5.

Elokuvakevään valopilkku Season Film Festival siirtyy koronatilanteen vuoksi alkuperäiseltä paikaltaan 24.-28. maaliskuuta toukokuun alkuun. Festivaalin uudet päivämäärät ovat 5.-9.5.

Season Film Festivalia järjestävä Helsinki International Film Festival – Rakkautta & Anarkiaa ry teki päätöksen siirtää tapahtuma, jotta se voitaisiin järjestää suunnitellusti elokuvateattereissa, turvallisesti yleisötapahtumien koronarajoitukset huomioiden. Season Film Festivalin teattereina toimivat tunnelmalliset Lasipalatsin Bio Rex ja Finnkino Maxim.

Yhdeksättä kertaa järjestettävä Season Film Festival esittelee elokuvahelmiä ympäri maailman. Huhtikuun puolivälissä julkistettavaan ohjelmistoon kuuluu noin 15 pitkää elokuvaa sekä lyhytelokuvasarja.

Aiemmin ostetut Seasonin sarjakortit sekä HIFF:n vuosikortit käyvät festivaalilla sellaisenaan myös uusina päivinä. Lisätietoja lipuista saa osoitteesta seasonfilmfestival.fi.

Festivaalin ohjelmistosta ja ajankohtaisista asioista tiedotetaan verkkosivujen lisäksi myös sosiaalisen median kanavissa Facebookissa (facebook.com/seasonfilmfestival), Instagramissa (@seasonfilmfestival) sekä Twitterissä (@seasonfilmfest).

Lisätietoja:
Ohjelmistokoordinaattori Outi Rehn
outi@hiff.fi
+358 503721607