/ Uutiset

Esitä ideasi R&A Shorts -traileriksi – kilpailu auki 28.2. saakka!

Oletko audiovisuaalisen alan ammattilainen tai opiskelija? Onko sinulla huikaiseva idea Rakkautta & Anarkiaa -festivaalin lyhytelokuvaohjelmiston traileriksi?  

Festivaalin lyhytelokuvaohjelmisto Cut to the Chase – R&A Shorts esittää noin 180 lyhytelokuvaa. Valokeilaan pääsevät erityisesti nuoret nousevat kyvyt. Ohjelmiston ytimessä on kotimainen ja uusi eurooppalainen elokuva, R&A Shorts -kotimainen kilpailu esittelee vuoden parhaat kotimaiset lyhytelokuvat.

Etsimme nyt traileria juhlistamaan ja mainostamaan R&A Shortsia!

Avoimen kilpailun kautta voit esittää ideasi ja tuotantosuunnitelmasi vuoden 2021 R&A Shorts -traileriksi. Kilpailu on avoinna helmikuun ajan.

Osallistuminen

Ehdotuksesi vuoden 2021 R&A Shorts -traileriksi voit jättää oheisen hakulomakkeen kautta 28.2. mennessä. Aihetta ei ole rajattu. Lomakkeessa kysyttävien pakollisten tietojen lisäksi voit liittää mukaan myös esimerkiksi storyboardin tai havainnekuvia. 

Trailerin kokonaiskesto on maksimissaan 1 minuutti 15 sekuntia. Traileri luokitellaan ja se saa sisältää korkeintaan ikärajakategorian 12 sisältöä.

Hakemuksessa tulee tuoda ilmi myös projektin tuotantokelpoisuus mahdollisten koronarajoitusten puitteissa.

Rahoitus ja tuotantoaikataulu

Festivaali tukee trailerin tuotantoa 1300 €:lla, mahdollisesta muusta rahoituksesta työryhmä vastaa itse. Työryhmä voi hankkia myös omia kumppaneita. Tuotantoon valitun trailerin työryhmän kanssa neuvotellaan erikseen kumppanuussopimukset, festivaaliakkreditoinnit, vapaaliput sekä tarjottu näkyvyys. 

Valmis traileri luovutetaan tilaajalle 2.8. Traileri julkistetaan yhdessä R&A Shorts -ohjelmiston kanssa elokuun lopulla.

Jatkoon valittuihin työryhmiin ollaan yhteydessä maaliskuun aikana. Samalla sovitaan tarkemmin työaikataulusta sekä ehdoista.

Lisätietoja saa tuottaja Hilla Okkoselta: hilla@hiff.fi

Kuva: Academy of Moving People & Images, R&A Shorts -trailerin In.Revolt kuvauksista 2020.