/ Uutiset

Helsinki International Film Festivalin joulupuoti on avattu!

Sarjakortit kevään Season Film Festivalille ja uusi HIFF-vuosikortti tarjoavat pukinkontin täydeltä rakkautta ja anarkiaa.

Vuosi 2020 taakse jääköön, uusi vuosi tuo toivon ja saa valkokankaat taas hehkumaan! Elokuvan ystävän paras joululahja ja inspiraatio on sarjakortti maaliskuussa vietettävälle Season Film Festivalille tai Helsinki International Film Festivalin vuosikortti 2021. Tai molemmat! Ostamalla sarjakortin tuet myös Helsinki International Film Festival ry:n toimintaa.

Rakkautta & Anarkiaa -festivaalin pikkusisar Season Film Festival järjestetään 9. kerran 24.-28.3.2021 Helsingin Bio Rexissä ja Maximissa. Luvassa on jälleen tarkkaan valikoitu kattaus laadukkainta indie-elokuvaa ympäri maailman. Naiset tekijöinä, naisten tarinat ja kysymykset sukupuolesta ja identiteetistä ovat Seasonin keskiössä.

Season Film Festival -sarjakortti sisältää 5 lippua festivaalille hintaan 45 € ja on joulun kunniaksi puettu juhla-asuun. Festivaalin ohjelmisto julkaistaan maaliskuussa osoitteessa seasonfilmfestival.fi. Tuolloin sivuilta löytyvät myös ohjeet sarjakortin käyttöön.

Uutuutena esittelemme HIFF-vuosikortin, joka takaa elokuvahurmion läpi vuoden! 85 € hintainen vuosikortti sisältää yhteensä 10 lippua, joita voi käyttää Helsinki International Film Festivalin molemmilla ensiluokkaisilla festivaaleilla eli kevään Season Film Festivalilla sekä syksyn Rakkautta & Anarkiaa -festivaalilla. 

34. Rakkautta & Anarkiaa järjestetään 16.-26.9.2021. Suomen suurin ja monipuolisin elokuvafestivaali lupaa jälleen vertaansa vailla olevia elokuvanautintoja, sykähdyttäviä keskusteluja ja yllättävää erikoisohjelmaa. 

Ostoksille pääset kätevästi verkkokaupassamme osoitteessa liput.hiff.fi

Season Film Festival -sarjakortti 45 € (sis. 5 lippua Season-festivaalille)

HIFF-vuosikortti 2021 85 € (sis. yhteensä 10 lippua Season- ja R&A -festivaaleille)

9. Season Film Festival 24.-28.3.2021

34. Rakkautta & Anarkiaa 16.-26.9.2021

Season Film Festival -sarjakortti on joulumyynnissä 25.12.2020 saakka.
HIFF-vuosikortti 2021 on myynnissä 28.3.2021 saakka.

Korteilla pääset lunastamaan yksittäislippuja hiff-verkkokaupassa ja festivaalien lipunmyyntipisteillä yksittäislipunmyynnin alkaessa. Sarjakortti ja vuosikortti eivät ole henkilökohtaisia, vaan samaa korttia voi käyttää useampi henkilö. Huomaathan, että kortilla ei voi lunastaa lippuja loppuunmyytyihin näytöksiin eikä kaikkiin erikoisnäytöksiin. Tarkemmat tiedot kummankin festivaalin lipunmyynnistä julkaistaan lähempänä festivaaleja sivuillamme.

Onko syksyn 2020 R&A-festivaalilla ostamassasi sarjakortissa vielä lippuja käyttämättä? Kuten luvattu, nuo liput käyvät myös vuoden 2021 Season- ja Rakkautta & Anarkiaa -festivaaleilla, tervetuloa!

Kuva: Tanja Ryhänen