/ Uutiset

Näin ostat lipun verkkonäytökseen

R&A:n ensimmäiset Festival Scope -verkkonäytökset pyörähtävät käyntiin perjantaina. Onko sinulla kysyttävää Festival Scope -sivuston käytöstä? Ei huolta, me vastaamme!

 

Siis mikä Festival Scope?

Festival Scope on verkkosivu, jolla osa R&A:n ohjelmistosta on katsottavissa kotoa. Tästä pääset tarkastelemaan R&A:n Festival Scope -sivua.

Mistä liput ostetaan?

Liput verkkonäytöksiin ostetaan suoraan Festival Scope -sivustolta. Lippuja verkkonäytöksiin ei saa ostettua R&A:n lipunmyyntipisteistä tai festivaalin verkkosivuilta. Verkkonäytöslipun hinta on 8€.

Miten lippu ostetaan?

Lipun voit ostaa klikkaamalla haluamaansa elokuvaa Festival Scopessa. Lipun ostaakseen täytyy rekisteröityä Festival Scope -palveluun. 

Miten rekisteröidyn Festival Scopeen?

Klikkaa Create Account -nappia sivun oikeassa yläkulmassa ja täytä nimi, sähköposti ja salasana. 

Miksei sarjakorttini toimi Festival Scopessa?

R&A-sarjakortit käyvät vain näytöksiin elokuvateattereissa, ja liput verkkonäytöksiin myydään Festival Scopessa erikseen. Sarjakortin mukana saat kuitenkin alennuskoodin, jolla saa 10% alennuksen R&A:n Festival Scope -näytöksiin!

Miten käytän alennuskoodia?

Kun olet ostamassa lippua elokuvaan Festival Scopessa, klikkaa rasti ruutuun “I have a promo code” ja syötä koodi sille tarkoitettuun kohtaan.

Millä laitteella voin katsoa Festival Scopea?

Katselu onnistuu PC- ja Mac-tietokoneilla, Android-tableteilla ja -puhelimilla sekä iPhoneilla ja iPadeilla. 

Millä selaimella voin käyttää Festival Scopea?

Festival Scope toimii selaimilla Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge, Safari, Internet Explorer ja Opera. Selain kannattaa päivittää viimeisimpään versioon, jos sivuston käytössä ilmenee ongelmia.

Toimiiko Chromecast?

Kyllä! Voit käyttää Chromecastia Google Chrome -selaimen kautta PC- ja Mac-tietokoneilla sekä Android-laitteilla.

Mistä näen elokuvat, joihin olen ostanut lipun?

Tarkista ensin, että olet kirjautunut sisään Festival Scopeen klikkaamalla “Sign In” -nappia oikeassa yläkulmassa. Kun olet kirjautunut sisään, klikkaa oikeasta yläkulmasta kohtaa “My library”.

Olen ostanut lipun elokuvaan, mutta en pysty katsomaan sitä! Mitä ihmettä?

Todennäköisesti elokuvan katseluaika ei ole vielä alkanut. Katseluaikojen alkamisajankohdat voit tarkistaa täältä tai Festival Scopesta elokuvien omilta sivuilta.

Mistä tiedän, milloin elokuvan katseluaika päättyy?

Elokuva on katsottavissa viiden vuorokauden ajan siitä, kun sen katseluaika on alkanut. Katseluajan tarkan päättymisajankohdan voi tarkistaa kunkin elokuvan Festival Scope -sivulta.

Pitääkö minun katsoa elokuva loppuun kerralla?

Ei! Kun aloitat katselun, sinulla on 30 tuntia aikaa katsoa elokuva loppuun. Voit siis aloittaa katselun yhtenä iltana ja katsoa elokuvan loppuun seuraavan päivän aikana. HUOM! Elokuva pitää kuitenkin katsoa loppuun viiden vuorokauden katseluajan sisällä.

Miksen voi katsoa elokuvia Suomen ulkopuolelta?

Esitysoikeuksien vuoksi elokuvien katselu on mahdollista vain Suomessa.

Miksi elokuvassa ei näy tekstitystä?

Tekstityksen saat päälle painamalla CC-nappia katseluruudun oikeassa alakulmassa.

Miksi kuva on huonolaatuinen?

Jos kuvanlaatu on huono, tarkistathan internetyhteytesi.