/ Uutiset

R&A-näytöksiin isommat turvavälit

Väki vähenee, pidot paranevat!

Rakkautta & Anarkiaa -elokuvafestivaali kiinnittää tänä vuonna erityisen paljon huomiota kävijöiden turvallisuuteen. Festivaalin elokuvanäytöksiin myydään lippuja vain noin kolmasosa salien kapasiteetista.

Kunkin istumapaikan viereen jää kummallekin puolelle kaksi tyhjää paikkaa aiemmin ilmoitetun yhden paikan sijasta. Toimella on tarkoitus varmistaa riittävä turvaväli joka suuntaan.

Istumapaikkojen vähentämisen takia myös myynnissä olevien sarjakorttien määrää rajoitetaan.

Osaan saleista on myynnissä myös aitioita ja tuplapaikkoja, joissa on mahdollista istua yhdessä omaan seurueeseen kuuluvien kanssa.

Myynnissä olevat paikkamäärät ja näytösten lipunmyyntitilanteen voi tarkistaa festivaalin nettisivuilta kunkin elokuvan esittelyn yhteydestä.

Yhdessä koronaa vastaan

Elokuvanäytösten määrää on lisätty ja näytösten väliin on jätetty tavallista pidempi aika, jotta yleisö pääsee ulos ja sisään ilman tungosta.

Myös elokuvateatterien siivousta on tehostettu. Kaikissa teattereissa on desinfiointipisteitä käsille. Yleisöä pyydetään pitämään huolta käsihygieniasta.

Tulethan festivaalille vain terveenä. Ostetun lipun voi perua sairauden takia ennen kyseisen näytöksen alkamista.

Festivaalin hygienia- ja turvallisuuskäytäntöjä päivitetään, mikäli koronatilanne muuttuu. Uusimman tiedon löydät täältä.