/ Uutiset

Rakkautta & Anarkiaa ottaa varaslähdön festivaaliin sunnuntaina 13.9. Bio Rexissä esitetään trans- ja muunsukupuolisista teineistä kertova dokumenttielokuva ALWAYS AMBER ja ravisuttava jenkki-indie WAVES. Liput ennakkonäytöksiin ovat myynnissä nyt!

Kaipaatko lisää rakkautta ja/tai anarkiaa? Tule R&A ENSITREFFIT -näytöksiin Bio Rexiin katsomaan kaksi tämän syksyn festivaalin kohokohtaa kanssamme!

Helsinki Priden päätöspäivän kunniaksi elokuvatuplan ensimmäinen osa on Berliinin elokuvajuhlilla maailmanensi-iltansa saanut ALWAYS AMBER (2020). Ruotsalaisten Lia Hietalan ja Hannah Reinikaisen riehakas ja sydämellinen dokumenttielokuva kertoo trans- ja muunsukupuolisista tukholmalaisteineistä, jotka kieltäytyvät määrittelemästä itseään vain sukupuoli-identiteettinsä kautta.

Tämän syksyn poikkeuksellisen vahvaan jenkki-indie-settiin antaa esimakua väkevän visuaalinen ja pakahduttava draama WAVES (2019), joka saa vihdoin valkokangasensi-iltansa Suomessa. It Comes at Night –ohjaaja Trey Edward Shultsin elokuva kertoo mustan amerikkalaisperheen syöksyikerteestä. Elokuva on saanut osakseen ylistystä myös sen soundtrackistä, jolla esiintyvät muiden muassa Frank OceanTame Impala ja Kanye West.

Ennakkonäytöksissä on R&A Pop Up -piste, josta voi ostaa lippuja ja sarjakortteja festivaalille sekä lunastaa varattuja näytöskohtaisia lippuja ja noutaa sarjakorttiin kuuluvan katalogin. Myynnissä on myös vuoden 2020 festivaalipaita, -kassi ja -juliste! Myyntipiste sijaitsee Bio Rexin aulassa ja se on auki klo 13–16.

Syksyn festivaalin tavoin myös ennakkonäytöksissä pidetään huolta turvaväleistä ja käsihygieniasta niin Bio Rexin salissa kuin teatterin muissakin tiloissa. Turvavälien varmistamiseksi elokuvaan myydään lippuja enintään puolet Bio Rexin kapasiteetista.

33. Rakkautta & Anarkiaa -elokuvafestivaali järjestetään 17.–27. syyskuuta.

R&A-ennakot @ Bio Rex (sunnuntai 13.9.):
Klo 14 Always Amber klo 14
Klo 16 Waves klo 16

Osta liput: