/ Uutiset

33. HIFF – Rakkautta & Anarkiaa -festivaali tuo elokuvajuhlan jälleen pääkaupunkiseudun elokuvateattereihin 17.-27.9.2020. Festivaalin toteuttamisessa avainasemassa ovat innokkaat ja osaavat vapaaehtoiset, jotka toimivat monenlaisissa tehtävissä tapahtuman aikana.

Oletko iloinen asiakaspalvelija? Taitava kameran kanssa? Somevelho? Erinomainen kuski? Pidätkö esiintymisestä? Kääntyykö englanti tai ruotsi? Oletko muuten vain festivaalityöstä ja -tunnelmasta kiinnostunut?  Me etsimme sinua!

Festivaalilla työskentelee vuosittain yli 200 innokasta vapaaehtoista, joita yhdistää rakkaus elokuvaan ja festarimeininkiin. Moni palaa talkoolaiseksi vuosi toisensa jälkeen. Tule mukaan tekemään Suomen suurinta, monipuolisinta ja parasta elokuvajuhlaa ja jättämään kädenjälkesi R&A:han!

Avoinna olevat tehtävät ja talkoolaishakemuksen löydät tämän linkin takaa.

Palkkioksi vapaaehtoistyöstä saat festivaalipassin, tämän vuoden R&A-taiteilija Edith Hammarin suunnitteleman upean festivaalipaidan ja kangaskassin sekä pestistäsi riippuen ruoka- tai vapaalippuja.

Mietityttääkö talkoolaistyöskentely koronavuonna? Festivaalin tuotannossa varaudumme epidemian vaikutuksiin ja sen vaatimiin muutoksiin toiminnassa. Seuraamme tarkkaan tilannetta ja noudatamme viranomaisten ja THL:n suosituksia. Vapaaehtoisten turvallisuudesta festivaalilla huolehditaan ja vapaaehtoiset ohjeistetaan epidemiaolosuhteissa työskentelyyn.