/ Uutiset

Helsinki International Film Festival – Rakkautta & Anarkiaa on Suomen suurin ja monipuolisin elokuvatapahtuma, joka kerää syyskuisin elokuvan ystävät nauttimaan rohkeimmasta ja puhutuimmasta uudesta kansainvälisestä elokuvasta. Järjestyksessään 33. HIFF – Rakkautta & Anarkiaa -festivaali järjestetään 17.-27.9.2020. Haemme nyt harjoittelijaa viestintäassistentin tehtävään ammattilaistapahtumaamme Finnish Film Affairiin. Kannustamme kaikkia sukupuolia ja sukupuoli-identiteettejä edustavia ja eri vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä hakemaan tehtäviä riippumatta hakijan etnisestä alkuperästä, uskonnosta, vammaisuudesta tai iästä. Haku päättyy 15.5.

Osana HIFF – Rakkautta & Anarkiaa -festivaalia järjestettävä Finnish Film Affair (FFA) on Suomen suurin elokuva-alan kansainvälinen ammattilaistapahtuma, joka toimii suomalaisen elokuvan myynti- ja markkinointipaikkana. Kolmipäiväinen tapahtuma tuo vuosittain yhteen noin 400 elokuva-alan ammattilaista ympäri maailmaa myynti-, levitys- ja tuotantoyhtiöistä, festivaaleilta sekä lehdistöstä. 9. Finnish Film Affair järjestetään Helsingissä 23.-25.9., ja koronaepidemian vuoksi FFA:lle suunnitellaan parhaillaan virtuaalista versiota perinteisen tapahtuman rinnalle.

Etsimme tapahtumalle viestintäassistentin tehtävään harjoittelijaa kahden kuukauden palkalliseen harjoitteluun. Harjoittelijan tehtävänä on avustaa tapahtuman tiedotuksessa ja markkinoinnissa, osallistuen muun muassa Finnish Film Affairin -katalogin toimitustyöhön ja oikolukuun, some-kanavien päivitykseen, tiedotteiden ja uutiskirjeiden kirjoittamiseen, akkreditaatio- ja tapahtumajärjestelyihin sekä verkkosivujen päivittämiseen.

Toivomme sinulta kokemusta ja/tai koulutusta vastaavista tehtävistä, positiivista, ratkaisukeskeistä asennetta, kunnianhimoista ja itsenäistä otetta työhön, intohimoa suomalaiseen elokuvaan sekä erinomaisia tiimityöskentelytaitoja. Tarjoamme harvinaislaatuisen näköalapaikan kansainväliseen elokuva-alaan ja kulttuurivientiin, mahdollisuuden oppia uusia taitoja sekä lämminhenkisen ja innostavan työyhteisön. Koska tapahtuman viestintä on pääasiallisesti englanniksi, natiivitasoinen / erinomainen englanninkielen taito on välttämätöntä.

Harjoittelun kesto on 2kk aikavälillä 3.8.-2.10.2020 ja se on suunnattu opiskelijoille tai vastavalmistuneille. Harjoittelusta maksetaan Kelan vuotuisen työssäoloehdon vähimmäispalkan mukainen palkka (1236e / kuukausi). Ilmoitathan hakemuksessa mikäli pystyt lisäksi hakemaan oppilaitokseltasi harjoittelutukea: tällöin harjoittelun toivotaan kestävän kolme kuukautta heinä-lokakuussa, niin että oppilaitos maksaa kolmannen kuukauden palkan.

Vapaamuotoiset englanninkieliset hakemukset (cv liitettävä mukaan) ja mahdolliset tiedustelut pyydetään lähettämään Finnish Film Affairin tuottaja Maria Pirkkalaiselle pe 15.5. mennessä.  Sähköposti: maria(a)hiff.fi
Haastatteluihin kutsuttaville ilmoitetaan erikseen ja haastattelut pidetään etäyhteydellä aikavälillä 18.-28.5.2020.

Meistä
Helsinki International Film Festival – Rakkautta & Anarkiaa ry on elokuvakulttuurin edelläkävijä, jonka missio on juhlia elokuvataidetta ja parantaa maailmaa rakkaudella ja anarkialla. Tuomme pääkaupunkiseudun ja koko Suomen elokuvayleisölle, päiväkotilapsista parkkiintuneisiin ammattilaisiin, taiteellisesti kunnianhimoista, kiinnostavinta, rohkeinta ja ravistelevinta uutta elokuvaa maailman joka kolkasta. Haluamme herättää keskustelua ajankohtaisista ihmisyyden ja yhteiskunnan aiheista ja tarjota keskusteluille tilan. Toimintamme keskeisiä arvoja ovat rohkeus, moniäänisyys ja monikulttuurisuus, avoimuus ja empaattisuus. Toiminnassamme painotamme ympäristövastuuta. Yhteiskunnallinen ja seksuaalinen sekä sukupuolten tasa-arvo ovat yhdistyksemme ytimessä ja olemme sitoutuneet niiden edistämiseen niin ohjelmassamme kuin toimintatavoissamme.
Yhdistyksen toiminnasta voit lukea lisää täällä.