/ Uutiset

Rakkautta & Anarkiaa -festivaalin yleisöpalkinnon voittaja LITTLE JOE nähdään KAVIn Kuukauden elokuvana Kino Reginassa. Näytökset alkavat sunnuntaina 3.11.

Jessica Hausnerin LITTLE JOEN art-deco väreissä hehkuvan, kliinisen ja harmonisen kuvapinnan alla värisee kylmäävää kauhua. Pääosassa loistaa Emily Beecham, joka palkittiin parhaana naisnäyttelijänä Cannesin elokuvajuhlilla.

Näin kuvailee Oskari Onninen R&A -katalogissa: “Yksinhuoltajaäiti Alice Woodard (Emily Beecham) geenimuuntelee työkseen kasveja ja jalostaa poikkeusyksilön. Sen hän tuo salaa kotiin, nimeää poikansa Joen (Kit Connor) mukaan ja sanoo vielä ääneen pelkäävänsä, että pojalle käy jotain. Eikä tarvitse olla katsonut Abel Ferraran Body Snatchersia (1993) arvatakseen, mitä seuraa. LITTLE JOE edustaa samaa ”kohotetun kauhun” genreä kuin vaikka Ari Asterin tuore Midsommar: se ei pelota tai säikytä, vaan piinaa.”

LITTLE JOE Kino Reginassa:

Su 3.11. klo 19:30
To 7.11. klo 20:30
Su 17.11. klo 19:45
Pe 22.11. klo 20:45