/ Uutiset

Rakastetut R&A-ulkoilmanäytökset tulevat taas! Lasipalatsin aukiolla on 6.8. syyskuuta luvassa unohtumaton viikonloppu, kun SPRING BREAKERS, MOONLIGHT ja KASVOT, KYLÄT valloittavat sydämesi. Näytöksissä myydään sarjakortteja ja katalogeja. Syys saa – saa sinäkin!

Rakkautta & Anarkiaa -ulkoilmanäytökset palaavat pääkallopaikalle Helsingin ydinkeskustaan ja Lasipalatsin aukiolle. Tule paikalle illan vasta hämärtyessä,  varaa paikkasi terassilta tai katsomosta ja käperry viltin alle yksin tai kaverin kanssa todistamaan villejä näkyjä tähtitaivaan alla.

Elokuvat alkavat noin klo 21.

R&A:n sarjakortit, katalogit ja tämän vuoden festivaalipaidat ja -kassit ovat myynnissä näytöksissä. Myyntipiste löytyy La Torrefazionen terassilta perjantaista sunnuntaihin klo 19 – 21.

Kaikille avoimissa ja maksuttomissa R&A taivaan alla -näytöksissä esitetään kolme viime vuosien kutkuttavinta elokuvaa.

Näytökset avaa perjantaina 6.9. yhdysvaltalaisen indie-elokuvan virstanpylväs, Harmony Korinen SPRING BREAKERS (2012).

Lauantaina 7.9. on vuorossa yleisöäänestyksen voittanut Barry Jenkinsin Oscar-voittaja MOONLIGHT (2016).

Ulkoilmanäytökset huipentaa sunnuntaina 8.9. keväällä edesmenneen Agnès Vardan ja katutaiteilija JR:n raikkaalla otteella Ranskaa kiertävä dokumentti KASVOT, KYLÄT (Visages, villages, 2017). Yhteistyössä Yle Teeman kanssa Kasvot, kylät on nähtävissä myös koko maassa Yle Areenassa 7.10. asti.

R&A taivaan alla -tapahtuma järjestetään yhteistyössä Amos Rexin, Ravintola Lasipalatsin, RFSU:n ja La Torrefazionen kanssa.

32. Rakkautta & Anarkiaa -elokuvafestivaali järjestetään 19.–29. syyskuuta 2019.