/ Uutiset

Rakkautta & Anarkiaa -festivaalin uusi podcast tuo festivaalin kuulokkeisiisi. Kerran viikossa ilmestyvä R&A Salonki paneutuu elokuvien kautta ajankohtaisiin kulttuuri-ilmiöihin. Joka jakso sisältää myös paljastuksia tämän vuoden festivaalielokuvista.

R&A Salongin ensimmäisessä jaksossa puhutaan seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen sekä rodullistettujen ihmisten representaatiosta elokuvissa. Salonkia kestitsevän Riikka Pennasen kanssa keskustelee vaatesuunnittelija, kirjoittaja ja queer-taiteilija Ervin Latimer.

Kuuntele R&A Salongin ensimmäinen jakso täältä.

Koko podcastin ensimmäisen kauden kantavia teemoja ovat representaatio sekä taide ja aktivismi. Syksyn saadessa keskustelun aiheina ovat muun muassa lyhytelokuvat ja feministinen elokuvanteko. Podcastin yhtenä tarkoituksena on tuoda uusia ääniä perinteisesti hyvin maskuliiniseen ja valkoiseen elokuvakeskusteluun.

R&A Salonki on Rakkautta & Anarkiaa -festivaalin ja Radio Helsingin viikottainen podcast-sarja, jonka jaksot ilmestyvät aina torstaisin.

Viisiosainen sarja tuo korviisi Suomen suurimman ja monipuolisimman elokuvafestivaalin lämpimän tunnelman sekä joukon tämän hetken kiinnostavimpia elokuvantekijöitä, aktivisteja ja kulttuurivaikuttajia.

R&A Salonki löytyy osoitteesta radiohelsinki.fi sekä seuraavista sovelluksista: Apple Podcastit, iTunes ja Spotify.

Osallistu keskusteluun sosiaalisessa mediassa tunnisteella #rakkauttajaanarkiaa.