/ Uutiset

HIFF – Rakkautta & Anarkiaa ry hakee tuottajaa Finnish Film Affair -ammattilaistapahtumalle. Työsuhde on määräaikainen. Työ alkaa heti / viimeistään 1.8.2019 ja päättyy 31.10.2020. Työsuhteessa noudatetaan 4,5 kk koeaikaa.

Helsinki International Film Festival – Rakkautta & Anarkiaa ry järjestää vuosittain Suomen suurimman kansainvälisen elokuvafestivaalin HIFF – Rakkautta & Anarkiaa ja sen yhteydessä yhdessä alan toimijoiden kanssa suomalaisen elokuvan kansainvälisen myynti- ja markkinointitapahtuman Finnish Film Affairin. Järjestyksessään 8. FFA järjestetään 17.-19.9.2019. Hyvän kansainvälisen maineen saavuttanut lämminhenkinen tapahtuma tuo yhteen suomalaisen elokuva-alan ja kansainväliset levittäjät, myyntiyhtiöt, festivaalivalitsijat ja muut alan ammattilaiset. Tapahtuman ytimessä on tekeillä olevien, kansainvälistä potentiaalia omaavien suomalaiselokuvien pitchaus-päivä. Lisäksi ohjelmaan kuuluu ajankohtaisia paneeleja ja pohjoismaista elokuvaosaamista juhlistava Nordic Flair -ohjelma.

Haemme tapahtumalle tuottajaa, joka vastaa vuosien 2019 ja 2020 Finnish Film Affairin suunnittelusta, tuotannon vetämisestä ja rahoituksesta. Edellytämme esimieskokemusta ja erinomaisia tiiminveto-, yhteistyö- ja kommunikaatiotaitoja, vankkaa kokemusta tapahtumatuottamisesta, paineensietokykyä sekä positiivista ja ratkaisukeskeistä asennetta. Kokemus kansainvälisellä kentällä toimimisestä ja elokuva-alasta katsotaan eduksi. Hakijalta edellytetään erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa.
FFA-tuottajana saat näköalapaikan suomalaiselle elokuva-alalle ja kansainväliselle kentälle, ajankohtaisia haasteita ja innostavan, lämminhenkisen työyhteisön HIFF:issä. Palkkatarjous on 2800 € / kk.

Kannustamme kaikkia sukupuolia ja sukupuoli-identiteettejä edustavia ja eri vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä hakemaan tehtävään riippumatta hakijan etnisestä alkuperästä, uskonnosta, vammaisuudesta tai iästä.

Vapaamuotoiset hakemukset ja cv:t pyydetään toimittamaan sähköpostitse toiminnanjohtaja Anna Möttölälle osoitteeseen anna@hiff.fi. Haku päättyy 11.8., paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätiedot sähköpostitse anna@hiff.fi tai puhelimitse to 4.7. klo 12–16 tai ma 8.7. klo 12–16 puh. 040 5005101.