/ Uutiset

Rakkautta & Anarkiaa on vuosittain järjestettävä kansainvälinen elokuvafestivaali, joka tarjoaa korkeatasoista ohjelmaa elokuvien ystäville ja alan ammattilaisille. Suomen suurin elokuvafestivaali järjestetään tänä vuonna 32. kerran 19.–29.9.2019.

Haemme festivaalille staff-koordinaattoria joka toimii n. 180 R&A-talkootyöntekijän esimiehenä. Staff-koordinaattorin työtehtäviin kuuluu mm. talkoolaisten rekrytointi, työvuorolistojen teko sekä työnohjaus. Staff-koordinaattori toimii myös festivaali-infon vastuuhenkilönä. Staff-koordinaattorilta vaaditaan aiempaa työkokemusta kulttuuritapahtumista ja positiivista asennetta, kiireen sietokykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Hakijalta edellytetään hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Esimies- ja tiiminjohtamiskokemus on eduksi. Työsuhteen kesto on n. 2,5 kk aikavälillä n. 8.7.–4.10.2019, yksityiskohdista ja palkasta sovitaan tarkemmin.

Kannustamme kaikkia sukupuolia ja sukupuoli-identiteettejä edustavia ja eri vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä hakemaan tehtävään riippumatta hakijan etnisestä alkuperästä, uskonnosta, vammaisuudesta tai iästä.

Mahdolliset tiedustelut ja vapaamuotoiset hakemukset CV:n kera sähköpostitse 13.6. mennessä osoitteeseen anna@hiff.fi. Työhaastattelut pidetään 17.-19.6. ja haastatteluihin kutsuttaville ilmoitetaan erikseen.