/ Uutiset

HIFF – Rakkautta & Anarkiaa -festivaalin sarjakortti uudistuu. Festivaalin uudet ja upeat sarjakortit ovat ennakkomyynnissä Season Film Festivalilla 28.–31.3. R&A-erikoisherkuin!

R&A:n sarjakortteja on nyt kolmea eri tasoa. Ken saavuttaa korkeimman täyttymyksen tason? Sarjakortin voi tuttuun tapaan jakaa yhden tai useamman kaverin kanssa eli sarjakortti ei ole henkilökohtainen. Sarjakortit ovat ennakkomyynnissä Season Film Festivalin aikana Bio Rexin lipunmyynnissä (ks. aukioloajat).

Aikaisia lintuja hemmotellaan erikoisherkuin. R&A-sarjakortin lisäksi tarjoukseen sisältyy Season Film Festival -lippu ja vapaavalintainen R&A-kassi. Lisäksi kaikista kyltymättömimmät cinefiilit saavat kaupan päälle Kalle Kinnusen ja Lauri Lehtisen kirjoittaman 30 vuotta rakkautta ja anarkiaa -historiikin (Like 2017). Huomaathan, ettei näihin ennakkoon ostettuihin sarjakortteihin sisälly vuoden 2019 R&A-katalogia, vaan sen voi ostaa erikseen syyskuussa festivaalin koittaessa. Tuttuun tapaan sarjakorteilla ei voi lunastaa lippuja erikoishintaisiin tai loppuunmyytyihin näytöksiin.

Sarjakortit ennakkomyynnissä Season Film Festivalilla Bio Rexissä 28.–31.3.:

– HURMIO (sis. 5 lippua + Season Film Festival -lippu + R&A-kassi) 45 €
– PARATIISI (sis. 11 lippua + Season Film Festival -lippu + R&A-kassi) 90 €
– EUFORIA (sis. 20 lippua + R&A-historiikki + R&A-kassi + Season Film Festival -lippu) 160 €

32. HIFF – Rakkautta & Anarkiaa -elokuvafestivaali järjestetään 19.–29.9.2019. Festivaalin ohjelmisto julkistetaan syyskuussa, jolloin sarjakortit tulevat seuraavan kerran myyntiin.

Syyskuussa myyntiin tulevat R&A-sarjakortit:

– HURMIO (sis. 5 lippua) 45 €
– PARATIISI (sis. 11 lippua + R&A-katalogi) 90 €
– EUFORIA (sis. 20 lippua + R&A-katalogi + R&A-kassi) 160 €
– Opiskelijasarjakortti (sis. 11 lippua + R&A-katalogi) 80 €