/ Uutiset

Näyttelijä Laura Birn kertoo monipuolisesta urastaan G Livelabissa torstaina klo 17 – 18.30. Tilaisuuteen on vapaa pääsy – tervetuloa!

Rakkautta & Anarkiaa -festivaalin ja Finnish Film Affairin myöntämän Nordic Flair -palkinnon saaja Laura Birn on tehnyt monipuolisen kansainvälisen ja kotimaisen uran elokuvissa ja televisiossa.

Nyt tähti kertoo urastaan VALOKEILASSA: LAURA BIRN -tilaisuudessa G Livelabissa (Yrjönkatu 3). Birniä haastattelee hänen kollegansa ja ystävänsä Mikko Leppilampi.

Nordic Flair -palkinto myönnetään pohjoismaiselle elokuva-alan kyvylle, joka tekee pohjoismaista osaamista tunnetuksi maailmalla.

Suomen ykkösrivin näyttelijöihin kuuluva Birn sai palkinnon osoituksena inspiroivista roolitöistään sekä monipuolisesta kansainvälisestä ja kotimaisesta urastaan elokuvissa ja televisiossa, jonka tuoreimmat esimerkit ovat hänen roolinsa Netflix-sarjassa Innocents ja Aleksi Salmenperän elokuva TYHJIÖ.

Tämän vuoden Rakkautta & Anarkiaa -festivaalilla Laura Birnin voi nähdä vielä Simo Halisen ohjaamassa elokuvassa KÄÄNTÖPISTE 27.9. klo 15.45 Kinopalatsi 5:ssä.