/ Uutiset

Festivaalin liput menevät kaupaksi kuin häkä. Tai siis paremmin kuin häkä. Paljon paremmin!

Eniten lippuja ovat myyneet Boots Rileyn absurdi mestariteos SORRY TO BOTHER YOU ja Panos Cosmatosin rankka ja päätön hurjastelu MANDY, jossa Nicolas Cage tekee veripalttua. Kummankin elokuvan näytöksiin on vielä lippuja saatavilla.

Ohjaajalegenda Spike Leen vierailu kiinnostaa R&A-kävijöitä kuin puuro hullua. Innokkas yleisömme on kahminut kaksin käsin lippuja sekä SPIKE LEE -MASTERCLASS & DO THE RIGHT THING että BLACKKKLANSMAN -näytöksiin. BlacKkKlansman on nyt loppuun varattu. Spike Lee -masterclass & Do the Right Thing -näyökseen on joitakin lippuja on vielä jäljellä, mutta kannattaa toimia nopeasti, ettei tule itku puseroon!

Kaksi muutakin tämän vuoden R&A-elokuvista on jo varattu loppuun. Kyseessä ovat festivaalin avajaiselokuva Pawel Pawlikowskin COLD WAR sekä Cannesissa Kultaisen palmun voittanut Hirokazu Kore-edan SHOPLIFTERS – PERHESALAISUUKSIA.

Älä vielä menetä toivoasi! Lunastamattomat varaukset palautuvat myyntiin tiistaina 18.9. klo 12.00.

Myös R&A:n kotimaisen gaalan elokuvaan Selma Vilhusen HÖLMÖ NUORI SYDÄN sekä Anna Erikssonin esikoiselokuva M ovat kiinnostaneet yleisöä kovasti. Jotka niihin mielivät lippuja, pitäkööt kiirettä tai vaietkoot iäksi.

Erinomaisen hyvin ovat vetäneet Lars von Trierin uusin angstiahtauma THE HOUSE THAT JACK BUILT, Mamoru Hosodan anime MIRAI sekä amerikkalaiset indie-helmet FIRST REFORMED (ohj. Paul Schrader),  LEAVE NO TRACE (ohj. Debra Granik) ja THE MISEDUCATION OF CAMERON POST (ohj. Desiree Akhavan).

Onko sinulla vaikeuksia lippujen ostamisessa? Ei hätää: täältä löydät lääkkeen kaikkiin lipunoston vaivoihin!