/ Uutiset

Haemme vieraskoordinaattoria ja toimitusassistenttia syksyn R&A-festivaalille

HIFF – Rakkautta & Anarkiaa on Suomen suurin ja kaunein elokuvatapahtuma, joka kerää syyskuisin elokuvan ystävät nauttimaan rohkeimmasta ja puhutuimmasta uudesta kansainvälisestä elokuvasta. Nyt haemme joukkoomme vieraskoordinaattoria ja toimitusassistenttia tekemään kanssamme R&A:n 31. vuodesta ikimuistoisen. Toivomme sinulta kokemusta vastaavista tehtävistä, iloista asennetta, kunnianhimoista otetta työhön ja erinomaisia tiimityöskentelytaitoja. Tarjoamme näköalapaikan elokuva- ja kaupunkikulttuuriin, mahtavat työkaverit, kansainvälisen ilmapiirin ja mahdollisuuden oppia uutta.

Vieraskoordinaattori
Haemme festivaalille vieraskoordinaattoria, joka vastaa R&A:n kansainvälisten ja kotimaisten vieraiden kutsuista, matkajärjestelyistä, vieraanvaraisuudesta sekä vieraiden ohjelman koordinoinnista. Lisäksi vieraskoordinaattori rekrytoi ja johtaa host-joukkoa. Edellytämme vieraskoordinaattorilta erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa (muiden kielten hallinta on eduksi), järjestelmällisyyttä, joustavuutta ja hyviä kommunikointitaitoja, sosiaalista luonnetta ja hyvää tilannetajua. Kokemus kansainväliseltä kulttuurikentältä katsotaan eduksi. Työsuhteen kesto on n. 2 kk aikavälillä 1.8.-3.10.

Toimitusassistentti
Haemme festivaalille toimitusassistenttia, jonka tehtävänä on koota ohjelmiston elokuvien krediittitiedot, kuvat ja muu oheismateriaali tuotannon ja viestinnän käyttöön, osallistua festivaalin verkkosivujen toimitukseen ja avustaa katalogin päätoimittajaa. Lisäksi toimitusassistentti koordinoi vierasnäytösten Q&A-järjestelyjä ja avustaa tiedotustiimiä. Työ edellyttää huolellisuutta ja pitkäjänteisyyttä, paineensietokykyä ja positiivista asennetta sekä hyviä kommunikointitaitoja suomeksi ja englanniksi. Toivomme kokemusta WordPress-pohjaisista verkkosivuista ja kuvankäsittelystä sekä elokuvatuntemusta. Kokemus toimitustyöstä on eduksi. Tehtävä sopii myös harjoittelupaikaksi osaavalle yliopisto- tai ammattikorkeakouluopiskelijalle ja siitä maksetaan harjoittelutason korvaus. Työsuhteen kesto on n. 3 kk aikavälillä 2.7.-3.10.

Mahdolliset tiedustelut ja vapaamuotoiset hakemukset CV:n kera sähköpostitse 13.5. mennessä festivaalin toiminnanjohtajalle Anna Möttölälle osoitteeseen anna@hiff.fi.

kuva: Vessi Hämäläinen