/ Uutiset

Loppuiko leffa ja seuraava on vasta… HUOMENNA?!? Ei hätää! Tule Rakkautta & Anarkiaa -klubille ja viilennä elokuvaähkyn kuumentamaa päätäsi parhaassa seurassa.

Rakkautta & Anarkiaa on käynnissä ja niin ovat myös legendaariset R&A-klubit!

Alla poimintoja tulevasta. Kaikki klubit löytyvät täältä.

Tarjolla on erilaisia musiikillisia tunnelmia Soliti-levy-yhtiön bändeistä We Jazz -pippaloihin ja hip hop -tuottaja Haamun säestämään klassikkoanimaationäytökseen.

FROM SOLITI WITH LOVE

Perjantai-illan klubi From Soliti with Love esittelee Soliti-levy-yhtiön bändejä. Illan pääesiintyjä on Helsinki-indien superkokoonpano Love Sport. Lämppäreinä esiintyvät psykedeelinen blues- ja country-henkinen Manalishies, shoegazing-yhtye Mumrunner sekä makuuhuoneindieihme Olli.

Klubi 15.9. Dubrovnik Barissa klo 22 – 03. Liput ovelta 6 euroa.

HAAMU X KLASSIKKOANIMAATIOT

Yhdysvaltalaisen animaation suurimmat antisankarit Felix-kissa ja Krazy Kat esiintyvät Loud Silents Festivalin ja R&A:n yhteisellä klubilla. Animaatioelokuvia säestää soulin, funkin ja 90-luvun estetiikan rajapinnoilla leijuva hip hop -tuottaja Haamu, minkä lisäksi klubilla kuullaan kovatasoista freestyle-räppiä ja Haamun DJ-setti.

Klubi 21.9. Dubrovnik Barissa klo 22:15. Liput 9 euroa, osta täältä!

JOHN COLTRANE BIRTHDAY BASH

R&A:n suositut We Jazz -klubit saavat jatkoa John Coltranen musiikille omistetulla illalla. Jazzin suurmiehen syntymäpäiviä vietetään tuoreen Coltrane-dokkarin CHASING TRANE jatkoilla live-bändin ja We Jazzin DJ-kollektiivin kanssa. Bändissä rytmiryhmä rumpali Teppo Mäkynen ja basisti Antti Lötjönen kutsuvat vieraakseen joukon Suomen eturivin saksofonisteja esittämään Coltranen musiikkia.

Klubi 23.9. Dubrovnik Barissa klo 21:00. Liput 18 euroa. Ennakkoliput myynnissä Lippupisteessä.