/ Uutiset

Varausten viimeinen lunastuspäivä on maanantai 11.9. Varatut liput tulee lunastaa lipunmyyntitiskiltä, joko Festivaalikeskuksesta (Yrjönkatu 27) tai Kinopalatsin R&A-tiskiltä. Varattuja lippuja EI VOI LUNASTAA VERKKOKAUPASSA. Lunastamattomat lippuvaraukset vapautuvat myyntiin maanantaina 11.9. klo 23.59.

Ongelmia lippukaupan tai varausten kanssa? Tässä toimintaohjeita yleisimpiin tilanteisiin:

 

1) Verkkokaupassamme ilmeni torstaiaamuna 7.9. vika, jonka vuoksi sarjakortti ei siellä aluksi toiminut. Pahoittelemme ongelmasta aiheutunutta harmia vilpittömästi. Vika on korjattu ja lippukauppa toimii taas normaalisti. Mikäli sarjakorttiongelman vuoksi päädyit varaamaan lippuja ostamisen sijaan, muistathan käydä lunastamassa varaamasi liput maanantai-iltaan 11.9. klo 20 mennessä Festivaalikeskuksesta (Yrjönkatu 27) tai Kinopalatsin R&A-tiskiltä. Varattuja lippuja ei valitettavasti voi lunastaa verkkokaupassa. Lipunmyynnin aukioloajat näet täältä.

 

2) Varasit lippuja torstain sarjakorttiongelman vuoksi, mutta et pääse lunastamaan varauksiasi maanantaihin 11.9. mennessä lipputiskeiltä? Vaihtoehtoja on kaksi:

– Tarkista, onko haluamiisi näytöksiin lippuja vielä vapaana ja käy saman tien ostamassa ne verkkokaupasta, sarjakortilla tai muulla verkkokaupassa pätevällä maksutavalla. Kun uudet liput ovat käsissä, voit antaa torstaina tekemiesi varausten rauhassa raueta maanantaina. Tämä tarkoittaa tietenkin ylimääräistä käyntiä ja naputtelua verkkokaupassa, mitä pahoittelemme, mutta on sinänsä kätevä tapa saada haluamasi liput saman tien käsiisi. Vasta muutama näytös on loppuun varattu.

– Jos et asu Helsingissä ja siksi pääse lunastamaan lippujasi ajoissa lipputiskeiltämme, lähetä maanantaihin 11.9. klo 20 mennessä sähköpostia osoitteeseen liput@hiff.fi tai soita lipunmyynnin numeroon 045-3320910 maanantaina klo 10-20. Huom! Tämä on poikkeusjärjestely ja koskee ainoastaan torstaina 7.9. klo 10-11 teknisen vian vuoksi tehtyjä varauksia. Helsinkiläisten toivomme ensisijaisesti lunastavan varauksensa lipputiskeiltä.

 

3) Olet varannut lippuja, mutta varausvahvistusta ei ole tullut sähköpostiin? Tarkista sähköpostisi roskapostikansio, varsinkin Gmailissa viestit ohjautuvat usein sinne. Mikäli sinulla on tallessa varausnumerosi, saat lunastettua varaamasi liput myös sillä – pelkkä varausta tehdessäsi antamasi nimi, puhelinnumero tai sähköpostiosoite riittää kassalla varaustesi löytämiseksi. Muistathan käydä lunastamassa varaamasi liput maanantai-iltaan 11.9. klo 20 mennessä Festivaalikeskuksesta (Yrjönkatu 27) tai Kinopalatsin R&A-tiskiltä. Varattuja lippuja ei valitettavasti voi lunastaa verkkokaupassa. Lipunmyynnin aukioloajat näet täältä.

 

4) Kohtasit torstaina sarjakortin kanssa ongelmia verkkokaupassa ja olet lähettänyt asiasta sähköpostia, mutta vastausta ei ole vielä kuulunut? Pahoittelumme! Vika ruuhkautti lipunmyyntimme sähköpostin ja olemme purkaneet viestejä torstaiaamusta alkaen. Kaikille torstaina postia lähettäneille vastataan sunnuntai-iltaan 10.9. mennessä.

 

Kiitämme kaikkia ongelmia verkkokaupassa kohdanneita kärsivällisyydestä!

Tervetuloa festivaalille nauttimaan maailman parhaista elokuvista 14.-24.9.