/ Uutiset

Bäng! Matofakoo! R&A:n juhlavuoden seinäkalenterit ovat nyt myynnissä. Ne sisältävät vuoden parasta taidetta 17 eri vuodelta ja yhtä monelta eri taiteilijalta!

Kalenterin kannessa ja tämän vuoden syyskuun kohdalla tuijottaa tämän vuoden R&A-taiteilijan Samuli Heimosen Untuva-susi. Muiden kuukausien kohdalta löytyy rakastettuja R&A-julisteita aiempien festivaalivuosien varrelta. Tekijöiden joukosta löytyvät mm. Katja Tukiainen, Kati Kovács, Matti Hagelberg ja Eero Lampinen.

R&A-seinäkalenterin voi ostaa Tiketin verkkokaupasta tai sen voi noutaa Helsingistä Tiketti Galleriasta, Korjaamolta, Kino Engelistä ja Filmihullun leffakaupasta.

Jotta syitä ripustaa R&A seinälle olisi tarpeeksi, kattaa kalenteri 16 kuukautta, alkaen syyskuusta 2017 ja päättyen joulukuuhun 2018. Näin se pysyy seinällä muistuttamassa vielä ensi vuodenkin festivaalista.

Kuten yksi R&A:n vuoden 2011 maskoteista sanoo:

”Antakaa äkkiä jotain. Edes joku ranskalainen mustavalkoraina.”