/ Uutiset

Helsinki International Film Festival – Rakkautta & Anarkiaa

AVOIMET TYÖ- JA HARJOITTELUPAIKAT

Rakkautta & Anarkiaa on vuosittain järjestettävä kansainvälinen elokuvafestivaali, joka tarjoaa korkeatasoista ohjelmaa elokuvien ystäville ja alan ammattilaisille. Suomen suurin elokuvafestivaali järjestetään tänä vuonna 30. kerran 14.-24.9.2017.

MARKKINOINTIKOORDINAATTORI

Haemme festivaalille markkinointikoordinaattoria, jonka päävastuualueita ovat mainosmyynti, markkinointiyhteistöiden neuvottelu sekä erinäisten yhteistyökumppanuuksien toteutus. Lisäksi markkinointikoordinaattori vastaa useista tuotannollisista tehtävistä kuten festivaalin painomateriaalien ja festivaalin valokuvaajien koordinoinnista. Markkinointikoordinaattorilta edellytetään markkinointialan koulutusta/työkokemusta ja aiempi kokemus kulttuuritapahtumien järjestämisessä katsotaan eduksi. Tehtävä vaatii positiivista, joustavaa asennetta sekä suomen ja englannin kielen kiitettävää osaamista. Työsuhteen kesto on n. 4,5 kk aikavälillä 15.5.- 2.10.2017.

STAFF-KOORDINAATTORI

Haemme festivaalille staff-koordinaattoria joka toimii n. 170 R&A-talkootyöntekijän esimiehenä. Staff-koordinaattorin työtehtäviin  kuuluu mm. talkoolaisten rekrytointi, työvuorolistojen teko sekä työhönohjaus. Staff-koordinaattori toimii myös festivaali-infon ja markkinointijakelun vastuuhenkilönä. Staff-vastaavalta vaaditaan aiempaa työkokemusta kulttuuritapahtumista ja ennen kaikkea hyvää asennetta, kiireen sietokykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Hakijalta edellytetään hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Työsuhteen kesto on yhteensä n. 2,5 kk aikavälillä 1.7.-27.9.2017, yksityiskohdista ja palkasta sovitaan tarkemmin.

TIEDOTUSHARJOITTELIJA

Tarjoamme kulttuuri-/viestintäalan opiskelijalle tai työuran alussa olevalle tekijälle työharjoittelupaikan festivaalin tiedotusassistenttina. Tiedotusharjoittelija työskentelee festivaalitiedottajan alaisuudessa ja työt koostuvat moninaisista tiedotukseen ja markkinointiin liittyvistä tehtävistä. Erityisesti arvostamme sosiaalisen median kanavien tuntemusta ja luovaa käyttöä. Harjoittelijalta vaaditaan oikeakielisyyttä sekä suomeksi että englanniksi ja elokuvatuntemus katsotaan eduksi.  Työharjoittelun kesto on n. 2 kk aikavälillä 1.8.-27.9.2017 ja siitä maksetaan pieni korvaus.

 

Mahdolliset tiedustelut ja vapaamuotoiset hakemukset CV:n kera sähköpostitse 3.4. mennessä festivaalin toiminnanjohtaja Anna Möttölälle osoitteeseen anna@hiff.fi.