/ Uutiset

R&A-sarjakortit tulevat tänä vuonna ensimmäistä kertaa myyntiin hiff.fi-verkkokauppaan. Sarjakortin verkkoon siirtymisen myötä lippujen varausmahdollisuus festivaalilla loppuu kokonaan.

Sarjakortti tulee ostettavaksi 2.9. hiff.fi-verkkokauppaan. Sarjakortin hinta on 70 € ja se sisältää 11 lippua ja katalogin. Sarjakorttiin kuuluvan katalogin voi noutaa 2.9. alkaen Savoy-teatterista tai 12.9. alkaen festivaalin infokeskuksesta, joka sijaitsee Kinopalatsissa.

”R&A:n Liputin-lippukaupan ja Finnkinon lippukaupan yhdistäminen on aina ollut festivaalille haastavaa, mutta suurin osa asiakaspalautteesta on liittynyt sähköisen sarjakortin puuttumiseen. Yhdessä Liputinta hallinnoivan Lasipalatsin Mediakeskuksen ja sitä kehittävän Grok IT:n kanssa haluamme tämän vuoden uudistuksella pystyä tarjoamaan vakikävijöillemme mahdollisimman helpon tavan hankkia isot määrät elokuvalippuja kotoa käsin”, toteaa R&A-festivaalin toiminnanjohtaja Sara Norberg.

Verkkokaupan ohella sarjakortit tulevat 2.9. ostettavaksi Savoy-teatteriin, sekä Tennispalatsin ja Kinopalatsin lipunmyyntiin. Sarjakortteja voi ostaa festivaalin aikana myös kaikista näytösteattereiden lipunmyyntipisteistä Kino Tapiolaa lukuunottamatta.

Sarjakortin verkkoon siirtymisen myötä lippujen varausmahdollisuus festivaalilla loppuu kokonaan.

“Varausmahdollisuuden loppuminen takaa innokkaimmille elokuvan ystäville paremmat mahdollisuudet saada lippuja haluamiinsa näytöksiin, koska aiemmin paljon varauksia on jäänyt lunastamatta”, kertoo Norberg.

Näytöskohtainen lipunmyynti alkaa 8.9., jolloin sarjakortissa oleva seitsemänmerkkinen koodi käy maksuvälineenä hiff.fi-verkkokaupassa, Savoy-teatterin, Kampin kauppakeskuksen pop up -lipunmyyntipisteen, sekä Kinopalatsin ja Tennispalatsin lipunmyynnissä. Festivaalin aikana sarjakortilla voi lunastaa lippuja kaikista näytösteattereissa sekä hiff.fi-verkkokaupassa. Sarjakortti ei käy Finnkinon verkkokaupassa. Sarjakortit on vaihdettava aina näytöskohtaisiin lippuihin.

Lue lisää festivaalin lipunmyynnistä.