/ Uutiset

Rakkautta & Anarkiaa -festivaalin lipunmyynti lähti käyntiin vilkkaasti torstaina 10.9. Perinteiseen tapaan suosituin oli festivaalin avajaiselokuva LOUDER THAN BOMBS, joka varattiin loppuun noin puolessa tunnissa niin teattereiden kuin verkkokaupan kiintiöistä. Myös Meksikon ja USA:n rajalla käytävästä huumesodasta kertova SICARIO varattiin loppuun torstaina.

Lippuluukulla suosiossa olivat myös tieteissatiiri THE LOBSTER, Ian McKellenin tähdittämä Sherlock Holmes -elokuva MR. HOLMES sekä etukäteen kohua herättänyt, teinitytön seksuaalista heräämistä kuvaava DIARY OF A TEENAGE GIRL.

Nopeasti varauksia keräsivät myös animaatioelokuvat MISS HOKUSAI, MARNIE – TYTTÖ IKKUNASSA ja EXTRAORDINARY TALES sekä vinksahtaneet komediat LIZA, THE FOX-FAIRY ja MEN & CHICKEN. Myös isojen festivaalien voittajaelokuvat kiinnostivat: THE ASSASSIN, DHEEPAN ja VICTORIA haalivat paljon varauksia jo ensimmäisenä päivänä.

Lipunmyynnin kuuden ensimmäisen tunnin aikana lippuja myytiin ja varattiin yhteensä reilusti yli 20 000 kappaletta. Festivaalin yli 500 näytöstä tarjoavat yleisölle vielä runsaasti valinnanvaraa.

Loppuunvarattuihin näytöksiin on edelleen mahdollista saada lippuja, kun lunastamattomat varaukset palautuvat myyntiin torstaina 17.9. verkkokaupoissa ja myyntipisteissä.

Festivaalin päätöselokuvan liput tulevat myyntiin maanantaina 14.9. klo 10.

Kuva elokuvasta Sicario.