/ Uutiset

AVOIMET TYÖ- JA HARJOITTELUPAIKAT

Rakkautta & Anarkiaa on vuosittain järjestettävä kansainvälinen elokuvafestivaali, joka tarjoaa korkeatasoista ohjelmaa elokuvien ystäville ja alan ammattilaisille. Suomen suurin elokuvafestivaali järjestetään tänä vuonna 28. kerran 17.-27.9.2015.

TIEDOTTAJA JA TIEDOTUSHARJOITTELIJA

Tarjoamme viestinnän ammattilaiselle ainutlaatuisen tilaisuuden päästä työskentelemään kansainvälisen festivaalin laajan ja monipuolisen ohjelmiston sekä lukuisten oheistapahtumien tiedotuksessa. Festivaalin tiedottaja vastaa mm. lehdistösuhteista, tiedotteista, nettisivujen uutisoinnista, lehdistötilaisuuksista, sosiaalisesta mediasta ja osallistuu festivaalilehden toimitukseen sekä työskentelee läheisesti markkinoinnin kanssa.
Festivaalin tiedottajalta vaaditaan vahvaa tiedotuskokemusta mielellään kulttuuritapahtumista ja hakijan toivotaan omaavan vähintään perustavaa elokuvatuntemusta. Edellytämme ennen kaikkea hyvää asennetta, kiireen sietokykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Suomen ja englannin kielen kiitettävä kirjallinen ilmaisu ja oikeakielisyys on välttämätöntä. Muu kielitaito, erityisesti ruotsin kielen osalta, katsotaan eduksi. Työsuhteen kesto on yhteensä vajaa 3kk aikavälillä 1.7.-2.10.2015, yksityiskohdista sovitaan tarkemmin.

Tarjoamme kulttuuri-/viestintäalan opiskelijalle työharjoittelupaikan festivaalin tiedotusassistenttina. Tiedotusharjoittelija työskentelee festivaalitiedottajan alaisuudessa ja työt koostuvat moninaisista tiedotukseen ja markkinointiin liittyvistä tehtävistä. Harjoittelijalta vaaditaan oikeakielisyyttä sekä suomeksi että englanniksi ja elokuvatuntemus katsotaan eduksi.  Työharjoittelun kesto on n.2kk aikavälillä 1.8.-30.9.2015 ja siitä maksetaan pieni korvaus.

Mahdolliset tiedustelut ja vapaamuotoiset hakemukset CV:n kera sähköpostitse 3.4. mennessä osoitteeseen sara@hiff.fi.

MARKKINOINTIKOORDINAATTORI

Haemme festivaalille markkinointikoordinaattoria, jonka päävastuualueita ovat mainosmyynti, markkinointiyhteistöiden neuvottelu sekä erinäisten yhteistyökumppanuuksien toteutus. Lisäksi markkinointikoordinaattori vastaa useista tuotannollisista tehtävistä kuten festivaalin painomateriaalien ja festivaalin valokuvaajien koordinoinnista.

Markkinointikoordinaattorilta edellytetään markkinointialan koulutusta/työkokemusta ja aiempi kokemus kulttuuritapahtumien järjestämisessä katsotaan eduksi. Tehtävä vaatii positiivista, joustavaa asennetta sekä suomen ja englannin kielen kiitettävää osaamista. Työsuhteen kesto on n. 4,5kk aikavälillä 18.6.- 2.10.2015.

Mahdolliset tiedustelut ja vapaamuotoiset hakemukset CV:n kera sähköpostitse 3.4. mennessä osoitteeseen sara@hiff.fi.

TUOTANTOASSISTENTTI JA HARJOITTELIJA/ FINNISH FILM AFFAIR & KEV

Haemme assistenttia ja harjoittelijaa ammattilaistapahtuma Finnish Film Affairin sekä Kotimaisen elokuvan viikon (KEV) tuottajalle. Assistentin ja harjoittelijan tehtäviin kuuluu yleiset näiden tapahtumien järjestämiseen ja osallistujien kontaktointiin liittyvät tehtävät. Työhön sisältyy esim. kotimaisten elokuvien markkinointimateriaalien keruu eri julkaisuihin, online-elokuvakirjaston työstäminen, kv-vieraiden matkajärjestelyt ja kotimaisten osallistujien akkreditointien hoitaminen. Työ tarjoaa mahdollisuuden tutustua elokuva-alan toimijoihin ja kansainväliseen toimintaan sekä R&A-elokuvafestivaalin toteuttamiseen.

Assistentilta edellytetään kokemusta tapahtumajärjestämisestä, perustuntemusta kotimaisesta av-alasta, kuten alalla toimivista yhtiöistä ja kotimaisista elokuvista, sekä vahvaa organisointikykyä, järjestelmällisyyttä ja reipasta asennetta. Elokuva-alan opinnot tai työkokemus ovat eduksi sekä assistentille että harjoittelijalle.Assistentin työ on osa-aikaista kesä- ja heinäkuussa ja kokoaikaista elo-syykuussa. Harjoittelijan tulee olla käytettävissä ainakin osa-aikaisesti elo-syyskuussa. Työskentelyaikoja on mahdollista tarvittaessa jonkin verran sovitella. Assistentin työ on palkallinen. Harjoittelusta maksetaan pieni korvaus.

Mahdolliset tiedustelut ja vapaamuotoiset hakemukset cv:n kera sähköpostitse 3.4. mennessä osoitteeseen laura@hiff.fi. Merkitse sähköpostin osoitekenttään haetko assistentiksi vai harjoittelijaksi.

 

Lisätiedot tapahtumasta: www.hiff.fi/industry, www.finnishfilmaffair.fi