/ Uutiset

27. Rakkautta & Anarkiaa on pian täällä! Festivaali käynnistyy huomenna torstaina 18.9. klo 18, ja sen jälkeen on luvassa yksitoista päivää elokuvan taikaa, tapahtumia, mielenkiintoisia vieraita ja festivaalihuumaa. Avajaiselokuvana nähdään Damien Chazellen yleisöjä lukuisilla festivaaleilla lumonnut WHIPLASH. Ilta jatkuu avajaisklubilla LeBonkissa, jossa juhlakansaa viihdyttävät soul-muusikko Tuomo, DJ Matti Nives (We Jazz) sekä DJ Nick Banks (Pulp).

R&A-näytöksiin varatut liput tulee lunastaa viimeistään tänään keskiviikkona 17.9. teattereiden aukioloaikojen puitteissa. Lunastamattomat liput vapautuvat myyntiin hiff.fi-verkkokauppaan heti keskiyön jälkeen. Finnkinon varaukset palautuvat verkkokauppaan jo tänään, heti kun teatterit sulkevat klo 22. Whiplashistä, Boyhoodista ja 20,000 Days on Earthistä varataan pienet kiintiöt Bio Rexin lippukassalle, joka aukeaa torstaina klo 10.

Festivaalin aikana 19.–28.9. Bio Rexin lipunmyynti aukeaa arkisin klo 14. Viikonloppuisin Bio Rex aukeaa tuntia ennen päivän ensimmäistä näytöstä ja on avoinna illan viimeisen näytöksen alkuun. Finnkinon teattereiden aukioloajat löydät Finnkinon verkkosivuilta. Nähdään festivaalilla!

(Kuva elokuvasta Sex, Drugs and Taxation)