/ Uutiset

Rakkautta & Anarkiaa -festivaalin sarjakortit tulevat ennakkomyyntiin perjantaina 5.9. klo 12. Sarjakortteja ja festivaalikatalogeja voi ostaa ennakkoon 5.–10.9 Lasipalatsin Bio Rexissä, Kontulan Kulttuuripisteessä, Kinopalatsissa ja Tennispalatsissa. Sarjakortin hinta on 70 euroa ja se sisältää 11 elokuvalippua ja festivaalikatalogin. Katalogin voi myös ostaa erikseen hintaan 8 euroa. Festivaalin aikana sarjakortit ja katalogit ovat myynnissä esitysteattereissa.

Sarjakortteja ja katalogeja voi ostaa myös 5.–7.9. järjestettävästä R&A:n Allas Pop Up -ulkoilmatapahtumasta Katajanokan Allas-alueelta. Kahdellekymmenelle ensimmäiselle on tarjolla sarjakortteja 65 euron erikoishintaan.  Perjantaina 5.9. nähdään FRANK, lauantaina vuorossa on 20 FEET FROM STARDOM ja tapahtuman päättää MUSCLE SHOALS sunnuntaina. Näytökset alkavat klo 21, sarjakorttien ja katalogien myynti alkaa klo 20.

Näytöskohtaiset liput tulevat myyntiin torstaina 11.9. klo 10:00 Bio Rexissä, Kontulan Kulttuuripisteessä, festivaalin omassa ja Finnkinon verkkokaupassa sekä Finnkinon teattereissa. Yksittäisen lipun hinta on 8 euroa.

Lisätietoa lipunmyynnistä

Kuva: ATiimi