/ Uutiset

Tänä vuonna Rakkautta & Anarkiaa -festivaali on entistä enemmän myös kulinaristien juhlaa, sillä festivaalilla puhaltavat uudet, maltaantuoksuiset tuulet. R&A lanseeraa ensimmäistä kertaa virallisen festivaalioluen, jota pääsee nauttimaan festivaalin ilmaisnäytösten yhteydessä tunnelmallisessa panimoravintolassa Helsingin keskustassa.

R&A-festivaaliolut on kehitetty yhteistyössä Panimoravintola Bruuverin ja Saimaan Juomatehtaan kanssa, ja se on pantu ravintolan omassa panimossa Helsingin Kampissa. Olut on tyyliltään India Pale Ale (IPA) ja maultaan se on tasapainoinen ja raikkaan hedelmäinen. R&A-festivaaliolut on myynnissä hanatuotteena Ravintola Bruuverissa 10.9. lähtien aina festivaalin loppuun saakka, niin kauan kuin tavaraa riittää.

Lisäksi yleisö pääsee tänä vuonna katsomaan R&A-elokuvia ainutlaatuisessa panimoteatterissa, kun Ravintola Bruuverin takkakabinetti muuttuu elokuvasaliksi. Jo 10.9. on luvassa ennakkonäytös Rebecca Zlotowskin GRAND CENTRAL -elokuvasta, joka on ydinlaitokseen ja sen läheisyyteen sijoittuva hikinen rakkaustarina. Elokuvan pääosissa nähdään Ranskan kuumimpiin näyttelijöihin kuuluvat Léa Seydoux (Adelen elämä: Osat 1 ja 2) ja Tahar Rahim (Profeetta, Menneisyys).

Festivaaliviikolla 25.9. Bruuverissa nähdään René Marikin komedia PUPPET FICTION, jossa päihtyneet käsinuket ja ahneet ihmiset elävät rinta rinnan. Nimestään huolimatta elokuva on kaukana lastenelokuvasta, sen verran pimeää elokuvan meininki on.

Ravintola Bruuverin R&A-näytökset: 
Ke 10.9. klo 19: GRAND CENTRAL, ohj. Rebecca Zlotowski, 94 min
To 25.9. klo 19: PUPPET FICTION, ohj. René Marik, 94 min

Näytöksiin on vapaa pääsy.

R&A-festivaaliolut myynnissä yksinoikeudella Panimoravintola Bruuverissa 10.9. lähtien festivaalin loppuun saakka tai niin kauan kuin tuotetta riittää. Festivaalin aikana 18.–28.9. R&A:n elokuvalipulla euron alennus kaikista Saimaan Juomatehtaan hanatuotteista Panimoravintola Bruuverissa.