/ Uutiset
Kuva: Timo Pyykkönen

Haku vuoden 2014 Rakkautta & Anarkiaa -festivaalin ohjelmistoon on suljettu. Kesäkuun loppuun mennessä festivaalin ohjelmistohakuun ilmoitettiin 960 elokuvaa.

Vuonna 2014 Rakkautta & Anarkiaa -festivaalin ohjelmistossa nähdään jälleen laaja kattaus tuoreita elokuvahelmiä. Festivaalin ohjelmistotiimi kokoaa parhaillaan tämän vuoden ohjelmistoa, jossa tullaan näkemään 180 kokoillan elokuvaa ja 160 lyhytelokuvaa.

Rakkautta & Anarkiaa -festivaalin ohjelmisto kootaan ”by invitation only” -menetelmällä, jossa festivaalin taiteellinen työryhmä kutsuu elokuvia ohjelmistoon niin omien etsintöjen kuin festivaalille tulleiden hakemusten perusteella. Elokuvantekijät ja levittäjät ovat saaneet ehdottaa elokuvia ohjelmistoon täyttämällä nettilomakkeen, jonka pohjalta festivaali pyytää mielenkiintoisimmat elokuvat näytille.

Ohjelmistoon ilmoitettiin yhteensä 960 elokuvaa, lähes 360 pitkää  ja 600 lyhyttä elokuvaa. Festivaalitoimistolta ollaan yhteydessä ainoastaan niihin hakijoihin, joiden elokuva kutsutaan valintaraadin nähtäväksi tai suoraan ohjelmistoon.

Haku päättyi 30.6., mutta yleisöllä on edelleen mahdollisuus vaikuttaa ohjelmistoon ehdottamalla elokuvia Vaikuta ohjelmistoon -kilpailun kautta.