/ Uutiset

AVOIMET TYÖ- JA HARJOITTELUPAIKAT

Rakkautta & Anarkiaa on vuosittain järjestettävä kansainvälinen elokuvafestivaali, joka tarjoaa korkeatasoista ohjelmaa elokuvien ystäville ja alan ammattilaisille. Suomen suurin elokuvafestivaali järjestetään tänä vuonna 27. kerran 18.-28.9.2014.

STAFF-VASTAAVA ja HARJOITTELIJA/ Rakkautta & Anarkiaa

Haemme festivaalille staff-vastaavaa, joka toimii n. 170 R&A-talkootyöntekijän esimiehenä. Staff-vastaavan työtehtäviin kuuluu mm. talkoolaisten rekrytointi, työvuorolistojen teko sekä työhönohjaus. Staff-vastaava toimii myös festivaali-infon ja markkinointijakelun vastuuhenkilönä. Staff-vastaavalta vaaditaan aiempaa työkokemusta kulttuuritapahtumista ja ennen kaikkea hyvää asennetta, kiireen sietokykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Hakijalta edellytetään hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Työsuhteen kesto on yhteensä n. 2,5kk aikavälillä 14.7.-30.9.2014, yksityiskohdista ja palkasta sovitaan tarkemmin.

Tarjoamme kulttuuri-/viestintäalan opiskelijalle työharjoittelupaikan R&A-festivaalilla. Harjoittelija työskentelee toiminnanjohtajan/tiedottajan alaisuudessa ja työt koostuvat moninaisista tiedotukseen ja markkinointiin liittyvistä tehtävistä. Harjoittelijalta vaaditaan oikeakielisyyttä sekä suomeksi että englanniksi ja elokuvatuntemus katsotaan eduksi.

Työharjoittelun kesto on n. 2kk ajanjakson 1.8.-30.9.2014. Harjoittelusta maksetaan erikseen sovittava pienimuotoinen korvaus.

Vapaamuotoiset hakemukset Staff-vastaavan ja harjoittelijan paikoista CV:n kera sähköpostitse 1.4. mennessä osoitteeseen sara.norberg@hiff.fi.

 

TUOTANTOASSISTENTTI JA HARJOITTELIJA / Finnish Film Affair & KEV

Haemme assistenttia ja harjoittelijaa ammattilaistapahtuma Finnish Film Affairin sekä Kotimaisen elokuvan viikon (KEV) tuottajalle. Assistentin ja harjoittelijan tehtäviin kuuluu yleiset näiden tapahtumien järjestämiseen ja osallistujien kontaktointiin liittyvät tehtävät. Työhön sisältyy esim. kotimaisten elokuvien markkinointimateriaalien keruu eri julkaisuihin, online-elokuvakirjaston työstäminen, kv-vieraiden matkajärjestelyt ja kotimaisten osallistujien akkreditointien hoitaminen. Työ tarjoaa mahdollisuuden tutustua elokuva-alan toimijoihin ja kansainväliseen toimintaan sekä R&A-elokuvafestivaalin toteuttamiseen.

Assistentilta edellytetään kokemusta tapahtumajärjestämisestä, perustuntemusta kotimaisesta av-alasta, kuten alalla toimivista yhtiöistä ja kotimaisista elokuvista, sekä vahvaa organisointikykyä, järjestelmällisyyttä ja reipasta asennetta. Elokuva-alan opinnot tai työkokemus ovat eduksi sekä assistentille että harjoittelijalle. Assistentin työ on osa-aikaista kesä- ja heinäkuussa ja kokoaikaista elo-syykuussa. Harjoittelijan tulee olla käytettävissä ainakin osa-aikaisesti elo-syyskuussa. Työskentelyaikoja on mahdollista tarvittaessa jonkin verran sovitella. Assistentin työ on palkallinen. Harjoittelusta ei makseta erillistä korvausta.

Vapaamuotoiset hakemukset cv:n kera sähköpostitse 1.4. mennessä osoitteeseen industry@hiff.fi. Merkitse sähköpostin osoitekenttään haetko assistentiksi vai harjoittelijaksi.

Lisätiedot tapahtumasta: hiff.fi/industry, finnishfilmaffair.fi