/ Uutiset

FilmFestivalPoster.com -sivuston jakamat elokuvafestivaalien julistepalkinnot on julkistettu ja vuoden 2012 Rakkautta & Anarkiaa -juliste noteerattiin kilpailussa pronssisijalla. FilmFestivalPosterin sponsoroimilla tunnustuksilla halutaan kunnioittaa festivaalimarkkinoinnin taiteellisia saavutuksia ja palkittujen joukossa oli useita tunnettuja nk. A-listan festivaaleja, kuten Cannes, San Sebastian, Lontoo ja Dubai. Katso kaikki palkitut julisteet täältä.

Rakkautta & Anarkiaa –festivaali on perinteikkäästi esitellyt Suomen lupaavia taiteilijoita valitsemalla joka vuosi eri festivaalitaiteilijan vaihtelevasti kuvataiteen, sarjakuvan tai valokuvauksen aloilta. Palkitun vuoden 2012 R&A-julisteen teki sarjakuvataiteilija Mari Ahokoivu, kun taas graafisesta suunnittelusta vastasi festivaalin luottograafikko Samppa Ranta, Punavuoren Folio.