/ Uutiset

Kehutun ja kauhistellun CLIP-elokuvan serbialaisohjaaja Maja Milos saapuu R&A:n vieraaksi ensi viikolla. CLIP saa vierailun vuoksi lisänäytöksen elokuvateatteri Andorraan perjantaina 21.9. klo 14. Milos on paikalla näytöksessä.  Katso muut CLIP-näytökset.

CLIP voitti muun muassa Rotterdamin festivaalin pääpalkinnon Tiger Awardin helmikuussa ja on kevään ja kesän aikana herättänyt keskustelua kaikkialla, missä se on esitetty. Milosin vaikuttava, suorasukainen ja inhottavakin elokuva kertoo lähiössä asuvasta teini-ikäisestä Jasnasta, joka on kiinnostunut ainoastaan seksistä, juhlimisesta ja itsestään. Rajoja tuntuvasti rikkova ja rumuuden estetiikalla pelaava CLIP jatkaa kiinnostavan serbialaisen nykyelokuvan pitkää lista.

“Brimming with energy, anger and a sense of youthful frustration, Serbian film Clip will court controversy due to its young teenage cast and sequences of highly explicit sex acts. It is a film that will divide opinion, but it is also one that demands attention.”
-Screen Daily

GIMME THE LOOT -elokuvan ohjaaja Adam Leon on joutunut perumaan vierailunsa festivaalille työkiireiden vuoksi eikä näin osallistu elokuvansa näytöksiin.