/ Uutiset

Rakkautta & Anarkiaa –festivaalin ohjelmisto julkaistaan kokonaisuudessaan perjantaina 7.9. Samana päivänä alkaa Bio Rexissä katalogien ja sarjakorttien myynti. R&A julkistaa myös ensimmäiset kansainväliset festivaalivieraat.

Sarjakortti sisältää 11 elokuvalippua ja katalogin, sen hinta on 70 e. Katalogin hinta on 8e, sen voi ostaa myös mm. Akateemisesta kirjakaupasta, Kiasma-kaupasta ja Korjaamo Shopista. Festivaalin aikana sarjakortteja ja katalogeja voi ostaa myös esitysteattereista.

Näytöskohtaisten elokuvalippujen hinta on 8e ja niiden ennakkomyynti alkaa torstaina 13.9. verkkokaupoissa hiff.fi ja finnkino.fi sekä Bio Rexissä ja Finnkinon teattereissa kautta maan.

Sarjakortti- ja katalogimyynnin aikana Bio Rex on avoinna arkisin klo12–20 ja lauantaina klo12–18.

Lisätietoa myyntipisteistä ja lipunmyynnistä löytyy Lipunmyynti-sivulta.