/ Uutiset

Käsikirjoittaja Paul Laverty ja ohjaaja Icíar Bollaín vierailivat viime syksynä R&A:ssa elokuvansa Sade kuuluu meille kanssa. Tänä vuonna Laverty on lyöttäytynyt jälleen yhteen mestariohjaaja Ken Loachin kanssa. Loachin ja Lavertyn uusi komedia, viskinhuuruinen Cannes-hitti Enkeleiden siivu nähdään R&A:ssa syksyllä. Loach ja Laverty ovat tehneet yhdessä kymmenen elokuvaa, muun muassa Carla’s Song, My Name is Joe sekä Looking for Eric.

Icíar Bollaínin uutuuselokuva Katmandu – Taivaan peili nähdään puolestaan Kesäkino Engelin ennakkonäytöksissä 3.8.–9.8., ennen ensi-iltaansa 10.8. Kuvankaunis pääosanäyttelijä Veronica Echegui esittelee Katmandun Suomen ensiesityksen Kesäkino Engelissä perjantaina 3.8. klo 22.30. Mainitun näytöksen lippuja saa Kino Engelin kassalta 27.7. alkaen (ei varauksia).

Bollaínin aikaisemmat ohjaustyöt ovat voittaneet huimat 10 Goya-palkintoa sekä lukuisia palkintoja muun muassa Cannesissa ja Berliinissä. Lisätietoja elokuvasta löytyy Cinema Mondon verkkosivuilta.

Enkeleiden siivu -traileri
Katmandu – Taivaan peili -traileri