/ Tiedotteet

Rakkautta & Anarkiaa -elokuvafestivaalin yllätyselokuvana esitetään syksyn ylistetyimpiin ensi-iltoihin kuuluva HUSTLERS – KORKOJEN KERA. Fiksussa rikoskomediassa Wall Streetin kihoja huijaavan stripparipossen johtajaa esittävälle Jennifer Lopezille on povattu roolistaan Oscar-ehdokkuutta. Hustlersin ohella viikonlopun lisänäytöksissä nähdään lukuisia uusintoja festivaalin yleisösuosikeista.

Rakkautta & Anarkiaa -elokuvafestivaalin yllätyselokuva on Lorene Scafarian ohjaama HUSTLERS – KORKOJEN KERA. Toronton elokuvajuhlilla yllätyshitiksi noussut fiksu rikoskomedia kertoo ryhmästä strippareita, jotka ryhtyvät huijaamaan Wall Street -pohattoja vuoden 2008 finanssikriisin jälkimainingeissa. Porukan johtajaa esittää Jennifer Lopez, jolle on jo povattu roolistaan Oscar-ehdokkuutta. Muissa rooleissa nähdään muun muassa Constance Wu (mm. Crazy Rich Asians, 2018) ja pop-tähdet Cardi B ja Lizzo. Hustlers – Korkojen kera esitetään Kino Reginassa R&A:n päätöspäivänä sunnuntaina 29.9. Festivaalin jälkeen Hustlers – Korkojen kera tulee elokuvateattereihin 18.10. alkaen SF Studiosin levittämänä.

Lisänäytöksiä festivaalin viimeiselle viikonlopulle saavat muun muassa jo ennen festivaalia loppuun myyneet brittiohjaaja Mark Jenkinin kokeellinen elokuva BAIT ja amerikkalaisen Danielle Lessovitzin New Yorkin vogue-skeneen sijoittuva rakkausdraama PORT AUTHORITY. Viikonlopun odotettuihin uusintoihin lukeutuvat myös festivaaliyleisön suosikeiksi nousseet Florian Henckel von Donnersmarckin (Muiden elämä, R&A 2006) ohjaama Saksan viime vuoden Oscar-ehdokas NEVER LOOK AWAY, brasilialaisen Alejandro Landesin väkevä Kärpästen herra -mukaelma MONOS, Crystal Mosellen nuorista skeittarinaisista kertova jenkki-indie SKATE KITCHEN sekä Nordic Flair -palkinnon festivaalilla saaneen Lone Scherfigin uutuus THE KINDNESS OF STRANGERS.

Lisänäytöksiä järjestetään lauantaina ja sunnuntaina. Niiden liput tulevat myyntiin tiistaina klo 15.00.

LAUANTAI 28.9.
PORT AUTHORITY klo 11:45 Bio Rex
DOGMAN klo 12:00 Orion
HONEYLAND klo 12:00 Korjaamo Kino Elokuvasali
BAIT klo 13:45 Bio Rex
HAIL SATAN? klo 14:00 Orion
STITCHES klo 14:00 Korjaamo Kino Elokuvasali
IN FABRIC klo 21:00 Orion

SUNNUNTAI 29.9.
CHILDREN WHO CHASE LOST VOICES klo 11:45 Bio Rex
HUSTLERS – KORKOJEN KERA klo 11:45 Kino Regina
MONOS klo 11:45 Orion
KNIVES AND SKIN klo 11:45 Korjaamo Kino Elokuvasali
SKATE KITCHEN klo 13:45 Orion
THE SWALLOWS OF KABUL klo 14:00 Korjaamo Kino Elokuvasali
NEVER LOOK AWAY klo 15:45 Orion
QUEEN OF HEARTS klo 15:45 Korjaamo Kino Elokuvasali
ANIMATION CELEBRATION klo 16:00 Kino Engel 1
DEERSKIN klo 19:15 Orion
THE KINDNESS OF STRANGERS klo 18:30 Korjaamo Kino Elokuvasali
BLIND SPOT klo 18:30 Kino Engel 1
SÁMI SHORTS klo 18:45 Kino Engel 2
THE SOUVENIR klo 21:00 Orion
A WHITE, WHITE DAY klo 21:00 Korjaamo Kino Elokuvasali
SEARCHING EVA klo 21:00 Kino Engel 1
FEMINIST VISIONS klo 21:15 Kino Engel 2

RA-lisanaytokset_2019_09_24