/ Tiedotteet

19.9.2011

Rakkautta & Anarkiaa -festivaalin yllätyselokuvana nähdään Vincent Morisset’n ohjaama INNI.
Sigur Rós -elokuva INNI saapuu Helsinkiin suoraan maailmanensi-illastaan Venetsian elokuvafestivaalilla. INNI esitetään torstaina 22.9. klo 21.00 Maxim 1 -elokuvateatterissa.

Lippuja voi ostaa osoitteesta www.finnkino.fi.

INNI on toinen elokuva islantilaisyhtye Sigur Rósista. Edeltäjästään HEIMAsta (R&A 2007) poiketen INNI on intiimi ja armoton. Siinä missä HEIMA kertoi Sigur Rósin musiikista historiaa, maantiedettä ja sosiaalista perspektiiviä hyväksi käyttäen, kuvaa INNI yhtyeen esiintymistä aidoimmillaan. HEIMAn kaleidoskooppimainen estetiikka on korvattu karulla, lähes klaustrofobisen yksivärisellä kuvamaailmalla, joka tuo Sigur Rósin lähelle katsojaa ennennäkemättömällä tavalla. INNI on puhdasta LIVEÄ.

Lisätietoja:
Henna Raatikainen
p. 044 268 7564
henna@hiff.fi

www.hiff.fi

Pdf: R&A-yllätyselokuva on INNI, 19.9.2011